Emne nr.: 090-95882
Emne nr.: 090-95882

Feline Holidays er stedet, hvor du altid vil få det største, samlede udvalg af billige sommerhuse. Der er to elementer, der er afgørende for, hvor mange sommerhuse du vil få at vælge imellem. For det første er ankomstdatoen meget vigtig. I sommerferien og skolernes andre ferier er der meget høj efterspørgsel, og det betyder høje priser.

Når du har fundet og lejet det sommerhus, der opfylder dine behov, har du sikret dig en god og billig ramme om jeres forestående ferie. Glæd jer til at komme af sted - og selvfølgelig til at have ekstra godt råd til oplevelser og til at forkæle jer selv.

Mulighederne for at finde et sommerhus til en pris på maks. 3.000 kroner for en uge er størst, når du søger uden for juni, juli og august. Efterspørgslen er altid høj i skolernes ferie, så der er flest sommerhuse at vælge imellem, når du undgår disse perioder.

Selvfølgelig kan du have held til at finde et sommerhus til en billig pris i de mest eftertragtede uger, men det hører til sjældenhederne.

Det spiller ind på den mængde af billige sommerhuse, du kan vælge mellem, hvilket ferieområde der er tale om. Hvis der f.eks. er tale om et område, hvor der findes mange poolhuse og/eller store sommerhuse med plads til 12 personer eller mere, vil de altid være dyrere end almindelige sommerhuse. Resultatet vil i nogle tilfælde være, at der ikke er så mange billige sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, at vælge mellem.

Hvis du ikke er tilfreds med den mængde billige sommerhuse, du i første omgang bliver præsenteret for, råder vi til, at du søger i et større område. På den måde kommer der nemlig flere sommerhuse med i søgningen, og dermed vil du også få flere at vælge mellem.

Hvad er bedre end at leje et sommerhus til ferien? Her kan I nyde nogle uforglemmelige dage sammen på jeres præmisser. Er I mest til oplevelser i lokalområdet eller hygge ved det sommerhus, I har valgt? Her bestemmer I selv dagens program.

Det er vigtigt, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at planlægge familiens kommende ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde netop det sommerhus, der imødekommer jeres ønsker. Hvad det punkt angår kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønne sommerhuse.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen gennemført. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du helst vil have, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den lille idylliske by Kerteminde vil overgå alle jeres forventninger til, hvordan det er at holde ferie på Fyn.

Kerteminde råder både over en fiskerihavn og en stor men hyggelig marina. På havnen kan man købe friske fisk, nyde den maritime atmosfære og se fiskerne over skulderen, når de udfører deres erhverv.

På havnen i Kerteminde kan man tage med motor- og sejlbåde på en herlig udflugt ud på vandet.

Holder I ferie med børn i Kerteminde, er det en stor oplevelse at besøge Odense Zoo.

Det er en helt særlig oplevelse at besøge fiskeriauktionen i fiskerihallerne i Kerteminde.

På Vikingemuseet i Ladby kan man ud over at se det udstillede vikingeskib også fordybe sig i vikingetiden, hvormed landets historie pludselig bliver mere håndgribelig.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 6 sommerhuse