Emne nr.: 147-EAG456
Emne nr.: 147-EAG456

Med beslutningen om at booke et sommerhus til en lav pris kan du glæde dig til en både dejlig og billig ferie, uanset hvilket sommerhus du bestemmer dig for.

Besparelsen på det sommerhus, I bestemmer jer for, kan bruges på endnu flere ferieoplevelser, end der ellers ville have været penge til. I kan roligt glæde jer til alle tiders ferie.

Udvalget af sommerhuse, der koster maks. 3.000 kroner for en uge, er størst i perioderne uden for skolernes ferie. Derfor vil du altid få flest sommerhuse at vælge mellem, hvis din ankomstdato ikke ligger i juni, juli eller august.

Du kan være heldig at finde et sommerhus til maks. 3.000 kroner for en uge i sommerferien, men det er sjældent.

Det spiller ind på det antal af billige sommerhuse, du kan vælge mellem, hvilket ferieområde det handler om. Hvis det for eksempel drejer sig om et område, hvor der findes en stor mængde af poolhuse og/eller store sommerhuse med plads til 12 personer eller mere, vil de altid være dyrere end almindelige sommerhuse. Resultatet er i nogle tilfælde, at der ikke er så mange billige sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, at vælge mellem.

Hvis du ikke er tilfreds med det udvalg af billige sommerhuse, du i første omgang bliver præsenteret for, anbefaler vi, at du søger i et større område. Herved kommer der nemlig flere sommerhuse med i søgningen, og dermed vil du også få flere at vælge mellem.

Et sommerhus er det optimale valg, når det igen er tid til at samle familie eller venner. Om det bare er for et par dage eller en længere periode, er et sommerhus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

Din søgning efter ”billige sommerhuse malaga” har lige taget et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er er, at du får overblik over mulighederne på ét sted. Derved sparer du tid og kan koncentrere dig om at finde præcis det sommerhus, der matcher familiens krav.

Når du har fundet det sommerhus, du kunne tænke dig, mangler du kun at få overstået bookingen. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med sine næsten 570.000 indbyggere er Malaga den næststørste by efter Sevilla i den spanske provins Andalusien.

For teknologifans er der nogle ganske særligt i det sydlige Malaga. Her finder I byens bilmuseum, hvor I kan se biler fra forgangne tider samt nyrer hurtige biler.

Den andalusiske by Malaga er et ægte mekka for kunstelskere. Udover Museo Picasso er der f.eks. også mulighed for at besøge Museo Carmen Thyssen. Her kan I se mere end 230 værker af forskellige andalusiske kunstnere.

En af de smukkeste vandreruter omkring Malaga fører over Caminito del Rey, langs maleriske landskaber, imponerende klipper og en kløft.

To i ét hedder det på Museo de Malaga. Her finder I kunstmuseet og det arkæologiske museum.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har særlige ønsker eller krav til det sommerhus, du leder efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 2 sommerhuse