Emne nr.: 090-26118
Emne nr.: 090-26118

Sommerhuse er en attraktiv måde at holde ferie på, fordi der er lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, I har masser af den, og det er naturligvis helt op til jer, hvad I vil bruge den til. Med nem adgang til oplevelser og aktiviteter i nærområdet, står alle muligheder åbne.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue en lang række forskellige portaler. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der passer til din familie.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med det sommerhus, du er faldet for, er det tid til at få gennemført bookingen. Der er ingen grund til at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at andre kommer før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen direkte over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Din søgning efter ”billige sommerhuse i grenå” er nået et godt skridt på vejen. Her på hjemmesiden finder du nemlig altid det største udvalg af billige sommerhuse. Det giver dig de bedste chancer for at finde nøjagtig det sommerhus til maks. 3.000 kroner for en uge, der matcher dine ønsker.

Uanset hvilket sommerhus du falder for, og uanset hvilket ferieområde du gerne vil til, kan du glæde dig til en ferie med ekstra penge til oplevelser og forkælelse.

Udbuddet af sommerhuse, der koster maks. 3.000 kroner for en uge, er størst i perioderne uden for skolernes ferie. Derfor vil der altid være flest sommerhuse at vælge mellem, hvis din ankomstdato falder uden for juni, juli eller august.

Selvfølgelig kan du være heldig at finde et sommerhus til en billig pris i de mest efterspurgte uger, men det hører til sjældenhederne.

I nogle ferieområder findes der en temmelig høj andel af poolhuse og/eller store sommerhuse med for eksempel eget aktivitetsrum. Disse sommerhuse hører hjemme i den dyre ende, og derfor vil der typisk kun være et mindre antal billige sommerhuse til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

I situationer, hvor du gerne vil have mulighed for at vælge mellem flere billige sommerhuse, råder vi til, at du udvider det område, du søger i. Herved øger du nemlig mængden af de sommerhuse, som indgår i søgningen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Grenå er den største by på Djursland, og bliver drevet af turisme og handel.

Golfentusiaster kan besøge Grenå Golfklub, der ligger midt i den smukkeste natur. Golfklubben er både velegnet til amatører og professionelle.

Vindmøllen Baunhøj Mølle er et af de kulturelle fyrtårne i Norddjurs kommune, og er samtidig vartegnet for Grenå. Vindmøllen er et meget populært udflugtsmål.

Dansk Fiskerimuseum fortæller sine besøgende interessante informationer om fiskeriets historie i Grenå samt en masse fakta om bådmodeller og bådmotorer.

Der er en meget speciel stemning i Grenås havneområde. Der er både skønne butikker og en restaurant, som alle er bygget på stolper.

Grenås gotiske kirke kan besøges i den gamle bydel.

På Djursland Museum kan I se en udstilling af områdets fund fra oldtiden. Museet er beliggende i en gammel købmandsgård.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du booker et sommerhus gennem os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 34 sommerhuse