Emne nr.: 130-C80264
Emne nr.: 130-C80264

Feline Holidays er stedet, hvor du altid vil få det største, samlede udvalg af billige villaer. Der er to elementer, der er helt afgørende for, hvor mange villaer du vil få at vælge imellem. For det første har ankomstdatoen væsentlig betydning. I sommerferien og skolernes andre ferieperioder er der meget høj efterspørgsel, hvilket giver høje priser.

”Hvad, der er sparet, er tjent”, hedder det ifølge et gammelt ordsprog. Det gælder den dag i dag. De penge, du sparer ved at booke en villa til en billig pris, kan omsættes til flere ferieoplevelser og ekstra forkælelse, når I ankommer til Herning.

Du vil altid have flest billige villaer at vælge mellem, når den ønskede ankomstdato ikke ligger i sommermånederne og skolernes øvrige ferier.

Hvis du har mulighed for at tage af sted på en anden tid af året, vil du sædvanligvis kunne vælge mellem et bredt udvalg af villaer, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

Mængden af billige villaer kan svinge en hel del fra det ene ferieområde til det andet. Det, der især kan spille ind, er, at antallet af luksus villaer med egen poolafdeling kan være relativt højt i ét ferieområde og tilsvarende lavt i et andet. I området med mange luksushuse vil de gennemsnitlige priser altid være højere, så her vil der sædvanligvis findes et lavt antal villaer, som kan lejes for maks. 3.000 kroner for en uge.

I sådan en situation er det vores anbefaling, at du søger i et bredere geografisk område, da det vil øge antallet af billige villaer.

Du kan roligt begynde at se frem til nogle dejlige dage sammen med familien i den villa, du falder for. Ferien er noget helt specielt, først og fremmest fordi at der ikke er nogen af jer, der har travlt. Tværtimod har I masser af tid til hinanden - til at være sammen som en familie. En villa er den ideelle ramme, fordi I får helt frie hænder til at skabe jeres egne ferieoplevelser.

Søgningen efter en villa klares nemt og ubesværet her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af eftertragtede villaer. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde nøjagtig den villa, der passer til jer.

Når du har fundet den villa, du kunne tænke dig, mangler du kun at få klaret bookingen. Den foregår direkte over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Udover strandene byder Jylland også på en storslået natur. Herning byder på mange aktiviteter for familien i den fri natur. Takket være søer og åer behøver I ikke at gå glip af badesjov.

Kunstneren Cronhammer har bygget skulpturen Elia, der ligger ved Campus Herning. Skulpturen er imponerende og står for en ny tidsalder. Besøgende, der ikke er interesseret i kunst, kan nyde den smukke udsigt.

Butikkerne i Herning frister på en regnvejrsdag. Særligt shoppingcentret inviterer til at slentre og shoppe. Små butikker, caféer og mange parkeringspladser sørger for en behagelig shopping oplevelse.

Friluftsbadet i Hammerum har nogle skønne svømmebassiner. Der er meget at lege og hoppe rundt på for børnene. Entréen er moderat og fornøjelsen er stor.

Rørbæk Sø er omgivet af et vidunderligt naturområde. Der er flere vandrestier rundt om søen og stierne fører gennem hede og duftende enebær.

Baboon City er et indendørs legeland i Herning, som er perfekt på regnvejrsdage. De små kan boltre sig gennem kuglerne og have det sjov. Forældrene kan tage en bog med.

Bølling Sø er en af de højest beliggende søer i Danmark. Søen er en dødishul sø og er omgivet af smuk natur. Det er en dejlig destination for en vandretur eller en dagsudflugt på cykel.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid booker din villa til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på hjemmesiden kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder den villa, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for assistance eller du har spørgsmål vedrørende en villa, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til din villa.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til den villa, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 39 sommerhuse