Emne nr.: 130-K14631
Emne nr.: 130-K14631

Ingen andre steder finder du så stor en mængde af sommerhuse til maks. 3.000 kroner for en hel uge samlet på ét sted. Derfor er din søgning efter ”billig sommerhusudlejning marielyst” lige kommet et stort skridt videre. Vælg det sommerhus du synes bedst om; det er nemt og enkelt både at finde og booke et sommerhus.

Under alle omstændigheder kan du glæde dig til en dejlig ferie, hvor I får ekstra godt råd til at nyde de oplevelser, Marielyst byder på. Og naturligvis også til at forkæle jer selv i ekstra grad.

Den mængde billige sommerhuse, du har at vælge imellem, svinger temmelig meget i løbet af året. Der er færrest om sommeren og i skolernes øvrige ferieperioder; og der er flest uden for disse perioder. Ankomstdatoen har således en meget stor betydning for, hvor mange sommerhuse du får at vælge mellem.

Hvis du har mulighed for at tage på ferie på en anden tid af året, vil du sædvanligvis kunne vælge mellem et bredt udvalg af sommerhuse, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

I nogle områder findes der en temmelig høj andel af poolhuse og/eller store sommerhuse med for eksempel eget aktivitetsrum. Disse sommerhuse hører hjemme i den dyre ende, og derfor vil der sædvanligvis kun være et mindre antal billige sommerhuse til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

Hvis du skulle komme i sådan en situation, hvor du egentlig godt ville have mulighed for at vælge mellem flere billige sommerhuse, råder vi til, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Et sommerhus er det oplagte valg, når tiden atter er kommet til at samle familie eller venner. Om det bare er for et par dage eller en længere periode, er et sommerhus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

I din søgning efter ”billig sommerhusudlejning marielyst” handler det om at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du netop har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Når søgningen er forbi, og du har fundet det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie, er det om at få bookingen på plads. Det klares på ingen tid over nettet - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det er værd at besøge landets øer. Glæd jer til afslappende dage i Marielyst. Her vil små og store vandhunde føle sig hjemme.

Besøg Lolland Falster Museum på en af feriedagene, og lær mere om oprindelsen af den populære ferieregion.

Lad os tage til Væggerløse. Her ligger den omfattende Golf & Fun Park. Her vil børnene have det sjovt med de underholdende aktiviteter som Adventure Golf eller Frisbee Golf.

Besøg trafikhavnen i Rødby og se, hvordan de store skibe kommer ind i og forlader havnen.

I udkanten af Marielyst ligger mange af byens aktiviteter. Bl.a. en ridestald, gokart banen, bowlingcentret, en golfbane og en minigolfbane. Ferien i Marielyst bliver aldrig kedelig.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på portalen.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 167 sommerhuse