Emne nr.: 090-39297
Emne nr.: 090-39297

Din søgning efter ”billig sommerhusudlejning hvide sande” er nået et godt skridt på vejen. Her på portalen kan du nemlig altid finde det største udvalg af billige sommerhuse. Det giver dig de bedste muligheder for at finde netop det sommerhus til maks. 3.000 kroner for en uge, der matcher dine ønsker.

Når dit sommerhus ikke koster så meget, får familien penge til endnu flere af de skønne ferieoplevelser, som Hvide Sande byder på. I kan se frem til en både dejlig og billig ferie.

Udbuddet af sommerhuse, der koster maks. 3.000 kroner for en uge, er størst i perioderne uden for skolernes ferie. Derfor vil der altid være flest sommerhuse at vælge mellem, hvis din ankomstdato ikke ligger i juni, juli eller august.

Det sker ind imellem, at et sommerhus med kort varsel bliver nedsat om sommeren. Du kan derfor være heldig at finde sådan et lastminute tilbud, men det er ikke så tit, det sker.

Der findes ferieområder, hvor der er opført mange store sommerhuse, som for eksempel har egen poolafdeling eller et aktivitetsrum med sjove spil. Disse luksus sommerhuse hører hjemme i den dyre ende af skalaen. Konsekvensen er, at der som regel vil være et begrænset antal sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, i sådanne områder.

I sådan en situation tilråder vi, at du udvider søgningen til et bredere geografisk område, da det vil give en større mængde af billige sommerhuse.

I kan glæde jer til en skøn ferie i attraktive omgivelser i det sommerhus, du bestemmer dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til hinanden, til at slappe af og til at tage på udflugter i lokalområdet.

Det er vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du kan vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved forbedrer du nemlig dine chancer for at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder dine krav. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har altid det største samlede udvalg.

At finde dit sommerhus er første skridt på vejen mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver overstået. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen, for andre end du kan være på udkig efter samme sommerhus som dig. Derfor: Få overstået bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Vesterhavet byder på masser af ting at gøre i ferien. Man kan f.eks. shoppe i de små butikker, nyde friskfangede fisk i den friske havluft - mulighederne er utallige i Hvide Sande og omegn.

Hvide Sande er et ægte lystfiskerparadis med utallige fiskepladser. Her er der rigtig gode muligheder for at få ål, sild eller makrel på krogen.

Fyrtårnet Lyngvig Fyr på Holmsland Klit er fra 1906. Fyret er 38 meter højt og ligger på en 17 meter høj klit, så tag de 228 trin op til toppen og nyd den betagende udsigt. Fyret har også en souvenirbutik og en café, hvor man kan se en udstilling om fyrets historie.

Den altid friske vind ved Vesterhavet er helt perfekt, når børn og voksne skal hjælpes ad med at sætte drager op.

Kør en tur til "Vestjyllands lille hovedstad" Ringkøbing. Den gamle købstad er vildt charmerende med de smukke røde Plesner-huse, de smalle brostensstræder, historie og kultur.

På Troldbjerg, der ligger midt i Hvide Sande, er der en betagende udsigt over hav og fjord. Særligt romantisk er det om aftenen, hvor der er lys i fyrtårnet.

Klitterne og sandstranden skaber ikke blot den rette feriestemning, de indbyder også til at smide skoene og forkæle fødderne med en gåtur på bare fødder i det herlige hvide sand.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 625 sommerhuse