Emne nr.: 090-05918
Emne nr.: 090-05918

Har du fået styr på hvilket sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få klaret bookingen nu. Når I har booket et sommerhus, er der kun den søde ventetid tilbage. I kan se frem til en ferie med nøjagtig de oplevelser, der betyder mest for jer.

Jo flere sommerhuse du får at vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde netop det sommerhus, der imødekommer dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Når søgningen er slut, og du har fundet netop det sommerhus, der matcher dine ønsker, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Ingen andre steder kan du finde så mange sommerhuse til maks. 3.000 kroner for en hel uge samlet på ét sted. Derfor er din søgning efter ”billig sommerhusudlejning hejlsminde” lige kommet et godt skridt videre. Vælg det sommerhus du helst vil have; det er nemt og enkelt både at finde og booke et sommerhus.

Besparelsen på jeres sommerhus kan så bruges til endnu flere af de oplevelser, som Hejlsminde byder på.

I sommermånederne og skolernes øvrige ferie, hvor efterspørgslen er høj, er udvalget af billige sommerhuse til maks. 3000 kroner for en uge temmelig begrænset; du kan dog være heldig at finde et last minute tilbud.

Det sker af og til, at et sommerhus med kort varsel bliver nedsat om sommeren. Du kan derfor have held til at finde sådan et lastminute tilbud, men de er sjældne.

For det andet har det ferieområde, du bestemmer dig for, betydning for, hvor højt et antal af billige sommerhuse det vil være muligt at vælge mellem. I områder, hvor den gennemsnitlige pris hører til i den høje ende (f.eks. områder hvor der er en høj andel af luksushuse), vil der være færre sommerhuse, der kan lejes for maks. 3.000 kroner for en uge.

I sådan en situation er det vores anbefaling, at du søger i et bredere geografisk område, da det vil give en større mængde af billige sommerhuse.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Leder du efter ro, smuk natur, børnevenlige strande og samtidig forskellige udflugtsmuligheder? Så er Hejlsminde det helt rigtige sted!

Et højdepunkt er naturligvis det let tilgængelige Legoland i Billund med attraktioner for hele familien, der garanterer en uforglemmelig dag for alle.

Givskud Zoo, som ligger ca. 1 times kørsel fra Hejlsminde, tager unge og gamle med på safari gennem alle 5 kontinenter, der sørger for stor forbavselse og fantastiske oplevelser.

Et insidertip til kødelskere er at besøge det lille gårdslagteri, hvor I kan købe frisk kød af en høj kvalitet. Benyt lejligheden til at forberede en særlig middag til hele familien i sommerhuset.

Mærk romantikken og byens charme på den lille havn, der har bevaret sin naturlighed indtil i dag.

Fra naturreservatet Skamlingsbakken, der er det højeste punkt i Sønderjylland, er der en helt unik udsigt over bugten og hele vejen til Fyn. Her er der garanti for nogle unikke billeder.

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være omfattet af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 109 sommerhuse