Emne nr.: 090-55829
Emne nr.: 090-55829

Et sommerhus med en skøn beliggenhed til en pris på maks. 3.000 kroner for en uge er et ideelt udgangspunkt for en billig ferie - og du er kommet til det helt rigtige sted. Her på portalen kan du således altid finde det største udvalg af billige sommerhuse. Du kan derfor nemt og enkelt finde det helt rigtige sted til den forestående ferie.

Når du har fundet og lejet det sommerhus, der opfylder dine ønsker, har du sikret dig en god og billig ramme om jeres kommende ferie. Glæd jer til at komme af sted - og naturligvis til at have ekstra overskud til ferieoplevelser og til at forkæle jer selv.

Det antal billige sommerhuse, du har at vælge imellem, svinger en hel del i løbet af året. Der er færrest om sommeren og i skolernes øvrige ferieperioder; og der er flest uden for disse perioder. Ankomstdatoen har således væsentlig betydning for, hvor mange sommerhuse du kan vælge mellem.

Naturligvis kan du have held til at finde et sommerhus til en billig pris i de mest eftertragtede uger, men det hører til undtagelserne.

Det har betydning for den mængde af billige sommerhuse, du kan vælge mellem, hvilket ferieområde der er tale om. Hvis der f.eks. er tale om et område, hvor der findes en stor mængde af poolhuse og/eller store sommerhuse med plads til 12 personer eller mere, vil de altid være dyrere end almindelige sommerhuse. Resultatet er i nogle tilfælde, at du ikke får så mange billige sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, at vælge mellem.

Hvis du ikke er tilfreds med det udvalg af billige sommerhuse, du i første omgang bliver præsenteret for, råder vi til, at du søger i et større område. På den måde kommer der nemlig flere sommerhuse med i søgningen, og dermed vil du også få flere at vælge mellem.

Book et sommerhus og glæd jer til alt det gode, ferien bringer med sig: Tid til hinanden, sjove oplevelser og hyggelige timer sammen. Et sommerhus er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie!

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde netop det sommerhus, der matcher dine behov, er det væsentligt, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Her finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi altid giver dig det største udvalg af sommerhuse.

At finde dit sommerhus er selvfølgelig et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så den del er overstået på et øjeblik.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Gilleleje og omegn er der mange interessante attraktioner og en indbydende natur. Derfor er området et oplagt sted at holde ferie med familien.

Skovområdet Valby Hegn syd for Gilleje er et yndet udflugtsmål. Ikke mindst de mange arkæologiske udgravninger gør et stort indtryk.

Den billedskønne Esrum Sø ligger tæt ved Gilleleje. Søen er omgivet af tæt skov, og det er tilladt at sejle på søen.

Blot 28 minuter i bil tager det at komme fra Gilleleje til Helsingør. Her bør man besøge byens imponerende kulturværft, der bl.a. rummer skibsfartsmuseet M/S Museet for Søfart og Værftsmuseet.

Af kulturelle udflugtsmål, som man kan besøge under sin ferie i Gilleleje, er områdets kirker. Disse blev i sin tid opført af fiskerne og er meget maleriske.

Hvis man gerne vil opleve ferieområdets skønne natur til fods, kan Gilbjerg-stien anbefales. Stien begynder i Gilleleje, og fra Gilbjerghoved er der den skønneste udsigt over Østersøen.

Den billedskønne indre by i Gilleleje med de mange små butikker er oplagt til en hyggelig ose- og shoppingtur.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det betyder, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 21 sommerhuse