Emne nr.: 130-B51937
Emne nr.: 130-B51937

Her på hjemmesiden kan du når som helst få overblikket over det største udvalg af de billige sommerhuse, der er tilgængelige i øjeblikket.

Besparelsen på det sommerhus, I bestemmer jer for, kan bruges på endnu flere ferieoplevelser, end der ellers ville have været penge til. I kan roligt glæde jer til alle tiders ferie.

Det konkrete antal, du kan vælge imellem, er afhængigt af, hvornår du gerne vil afsted. I sommermånederne og i skolernes øvrige ferie er antallet af sommerhuse lavt, fordi efterspørgslen er høj.

Naturligvis kan du være heldig at finde et sommerhus til en billig pris i de mest eftertragtede uger, men det hører til sjældenhederne.

Antallet af billige sommerhuse kan variere temmelig meget fra det ene ferieområde til det andet. Det, der især kan spille ind, er, at antallet af luksus sommerhuse med egen swimming pool kan være relativt højt i ét ferieområde og tilsvarende lavt i et andet. I området med mange luksushuse vil de gennemsnitlige lejepriser altid være højere, så her vil der sædvanligvis findes en lav mængde sommerhuse, som kan bookes for maks. 3.000 kroner for en uge.

Hvis du skulle komme i sådan en situation, hvor du egentlig gerne ville have mulighed for at vælge mellem flere billige sommerhuse, anbefaler vi, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Ferien er noget helt særligt, og et sommerhus er den optimale ramme omkring den. Dejlige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad der venter jer i det sommerhus, I beslutter jer for.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde præcis det sommerhus, der matcher familiens behov. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på portalen, fordi vi altid giver dig det største udvalg.

Efter at søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få gennemført bookingen. Der er ingen grund til at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at andre booker før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Fur er et af de smukkeste og roligste ferieområder i Danmark.

Blandt Furs mange skønne naturfænomener er Langstedshullerne - slugter skabt af istidens erosioner. Det smukke landskab i omkring 35 meters højde er om foråret fyldt med smukke blomster. Her er fine vandrestier, borde og bænke - et perfekte udflugtsmål.

Furs fine sandstrand er populære blandt børnefamilier. Hvad er skønnere end en sommerdag, hvor man sammen med børnene kan plaske i vandet, lege i sandet og slappe af.

På Fur Museum kan man få masser af viden om øens spændende landskab. Man kan også tage med på en guided naturvandring.

Nordøst på Fur ligger landtangen Færker Odde. Her er stranden rigtig dejlig, og her er en badebro. Er I heldige, kan I se sæler ligge og nyde solen på den yderste spids af odden.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 24 sommerhuse