Emne nr.: 090-68932
Emne nr.: 090-68932

Feline Holidays er stedet, hvor du altid vil kunne finde det største, samlede udvalg af billige sommerhuse. Der er to ting, der er helt afgørende for, hvor mange sommerhuse du vil få at vælge imellem. For det første har ankomstdatoen afgørende betydning. I sommerferien og skolernes andre ferieperioder er der meget høj efterspørgsel, og det betyder høje priser.

Når dit sommerhus ikke koster så meget, får familien råd til endnu flere af de herlige ferieoplevelser, som Assens byder på. I kan se frem til en både dejlig og billig ferie.

Chancerne for at finde et sommerhus til en pris på maks. 3.000 kroner for en uge er størst, når du søger uden for juni, juli og august. Efterspørgslen er altid høj i skolernes ferie, så der vil være flest sommerhuse at vælge imellem, når du undgår disse perioder.

Hvis du har mulighed for at tage på ferie på en anden tid af året, vil du typisk kunne vælge mellem et bredt udvalg af sommerhuse, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

Mængden af billige sommerhuse kan svinge en hel del fra det ene ferieområde til det andet. Det, der især kan spille ind, er, at antallet af luksus sommerhuse med egen poolafdeling kan være forholdsvist højt i ét ferieområde og tilsvarende lavt i et andet. I området med mange luksushuse vil de gennemsnitlige priser altid være højere, så her vil der typisk være et lavt antal sommerhuse, som kan lejes for maks. 3.000 kroner for en uge.

Her vil det øge antallet at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere sommerhuse.

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan du roligt glæde dig til en rigtig dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I får masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et sommerhus med en skøn beliggenhed. Glæd dig til mange dejlige udflugter og oplevelser i lokalområdet sammen med dem, du holder mest af.

Jo flere sommerhuse du får at vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde netop det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Når søgningen er slut, og du har fundet nøjagtig det sommerhus, der opfylder dine behov, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal på plads, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Assens by og omegn byder på et utal af aktiviteter for alle familiens medlemmer. Det sikrer en uforglemmelig ferie.

Fra marts til november kan man ved Assens betragte de dygtige kitesurfere beherske deres sport ude på bølgerne.

Assens byder på herlig feriestemning og afslappende atmosfære.

Også lystfiskere er glade for at holde ferie ved Assens.

Fyn er kendt for sine kvalitetsråvarer. Også i Assens kan man gå på marked og købe de lækreste lokale grøntsager og frugt.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker dit sommerhus til den laveste pris her på siden. Som kunde her på domænet kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 13 sommerhuse