Emne nr.: 090-39297
Emne nr.: 090-39297

Uanset hvilken feriebolig du vælger, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der venter jer en skøn ferie i en feriebolig med en hyggelig indretning og mange muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som lokalområdet byder på.

Søgningen efter en feriebolig klares nemt og ubesværet her på siden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af populære ferieboliger. Det giver dig den store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle holde styr på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde præcis den feriebolig, der passer til jer.

Efter at søgningen er færdig, og du sidder tilbage med den feriebolig, du er faldet for, er det tid til at få klaret bookingen. Det giver ingen mening at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at andre kommer før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen online, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Din søgning efter ”billig feriebolig i hvide sande” er nået et godt skridt på vejen. Her på portalen vil du nemlig altid finde det mest omfattende udvalg af billige ferieboliger. Det giver dig de bedste chancer for at finde netop den feriebolig til maks. 3.000 kroner for en uge, der imødekommer dine krav.

Uanset hvilken feriebolig du bestemmer dig for at leje, kan du glæde dig til, at hele familien kommer på en ferie til en meget lav pris. ”Hvad, der er sparet, er tjent”, som et gammelt ordsprog siger - og i dette tilfælde kan besparelsen jo passende gå til endnu flere skønne oplevelser og til at forkæle jer selv lidt ekstra.

Det hører til undtagelserne, at du kan finde en feriebolig til maks. 3.000 kroner for en hel uge i denne sommerperioden. Du vil helt automatisk få langt flere muligheder, hvis du vælger en ankomstdato, som ikke ligger i en højsæson.

Du kan være heldig at finde en feriebolig til maks. 3.000 kroner for en uge i sommerferien, men det er sjældent.

Mængden af billige ferieboliger kan svinge en hel del fra det ene ferieområde til det andet. Det, der især kan spille ind, er, at antallet af luksus ferieboliger med egen pool kan være relativt højt i ét ferieområde og tilsvarende lavt i et andet. I området med mange luksushuse vil de gennemsnitlige priser altid være højere, så her vil der typisk findes en lav mængde ferieboliger, som kan lejes for maks. 3.000 kroner for en uge.

Hvis du skulle havne i sådan en situation, hvor du egentlig gerne ville have mulighed for at vælge mellem flere billige ferieboliger, anbefaler vi, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hvide Sande og omegn har meget at tilbyde sine besøgende. Byens spændende historie og de mange kulturelle tiltag, friske fisk, klitter og strand - her er det hele med en beliggenhed mellem hav og fjord.

På Fiskerimuseet i Fiskeriets Hus - Vestkyst Akvariet i Hvide Sande kan man betragte livet under vandoverflade i både Vesterhavet og fjorden. Blandt de fisk, man møder her, er fjordens nationalfisk helt. I det store bassin kan børnene fange fisk og krabber.

Klitterne og sandstranden skaber ikke blot den rette feriestemning, de indbyder også til at smide skoene og forkæle fødderne med en gåtur på bare fødder i det herlige hvide sand.

Er I vilde med vandsport, er I kommet til det helt rigtige sted. I Hvide Sande kan man nemlig både surfe, kitesurfe og stå på vandski. Både Vesterhavets bølger og den rolige fjord er til jeres rådighed.

Lej cykler til hele familien og ta' på cykeltur i den friske vesterhavsluft. Der er cykelstier langs hele vestkysten.

Vil I overraske børnene, kan I tage dem med til Ringkøbing Bolcher, hvor man kan designe sine egne slikkepinde.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for meget for din feriebolig.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 624 sommerhuse