Emne nr.: 512-2638782
Emne nr.: 512-2638782

Ferieboliger er en attraktiv måde at holde ferie på, fordi der er lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, I har rigeligt af den, og det er selvsagt udelukkende op til jer, hvad den skal bruges til. Med nem adgang til oplevelser og aktiviteter i lokalområdet, er der kort og godt frit valg på alle hylder.

I din søgning efter en feriebolig er det af stor betydning for dig, at du får så mange ferieboliger som muligt at vælge mellem. Herved forøger du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af ferieboliger angår, er du i de bedste hænder. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du kan finde det største udvalg. Hver eneste dag, hele året.

At finde din feriebolig er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er på plads, kan du være sikker på, at rammerne om familiens kommende ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og hurtigt direkte over nettet, så det varer ikke mange minutter at få den overstået.

Mosel er et dejligt sted, og oplevelsen bliver på ingen måde ringere af, at du får din feriebolig til en lav pris. Her på siden får du de bedste muligheder for at finde en feriebolig til en billig pris; det er nemlig her, du får det største udvalg at vælge mellem.

”Hvad, der er sparet, er tjent”, hedder det ifølge et gammelt ordsprog. Det gælder den dag i dag. De penge, du sparer ved at leje en feriebolig til en billig pris, kan omsættes til flere ferieoplevelser og ekstra forkælelse, når I ankommer til Mosel.

I sommermånederne og skolernes øvrige ferie, hvor efterspørgslen er høj, er mængden af billige ferieboliger til maks. 3000 kroner for en uge ret begrænset; du kan dog være heldig at finde et last minute tilbud.

Du kan være heldig at finde en feriebolig til maks. 3.000 kroner for en uge i sommerperioden, men det er sjældent.

Det har betydning for den mængde af billige ferieboliger, du kan vælge mellem, hvilket ferieområde det handler om. Hvis der for eksempel er tale om et område, hvor der findes mange poolhuse og/eller store ferieboliger med plads til 12 personer eller flere, vil de altid være dyrere end almindelige ferieboliger. Resultatet vil i nogle tilfælde være, at der ikke er så mange billige ferieboliger, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, at vælge mellem.

Her vil det øge antallet at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere ferieboliger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

En ferie ved Mosel er som at rejse gennem tiden. I går gennem de middelalderlige gader og svinger ind på de hyggelige vinbarer.

I Schweich tilbyder vandsportscentret at man kan stå på vandski på Mosel - en nervepirrende oplevelse.

Landtangen Deutsche Eck er en af de største seværdigheder i Koblenz. Her munder Mosel ud i Rhinen.

Trier betragtes som Tysklands ældste by og er med den romerske by dør eller de kejserlige bade en velbesøgt seværdighed fra romertiden. En by-rundfart med Römer Express gør også turen interessant for børn.

I friluftmuseet Roscheider Hof i Konz, kan familier opleve, hvordan personer fra Eifel levede i de forrige århundreder. Der er bygget en kopi af en historisk landsby på et 4.000 m2 stort område.

Ehrenburg er en af de smukkeste borgruiner ved Mosel. Ruinen kan nås fra Brodenbach.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for den feriebolig, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på siden.

Såfremt du finder den feriebolig, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har særlige ønsker til den feriebolig, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 36 sommerhuse