Emne nr.: 090-08497
Emne nr.: 090-08497

En feriebolig med skøn beliggenhed, en hyggelig indretning og masser af tid til at være sammen. Dét er ferie, og det bliver ikke meget bedre - og da slet ikke når man tænker på, at der også er nem adgang til præcis de aktiviteter, som I ønsker.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer rigtig godt i forhold til, at din søgning efter billig ferie rørvig har ført dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig altid det største udvalg af hyggeligt indrettede ferieboliger. Det er en meget stor fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du fokusere på at finde netop den feriebolig, der matcher dine krav.

Når jagten er overstået, og du har fundet den feriebolig, der skal forme rammen om jeres ferie, er det om at få bookingen gennemført. Det klares uden videre online - nemt og enkelt.

Feline Holidays er stedet, hvor du altid vil kunne finde det største, samlede udvalg af billige ferieboliger. Der er to faktorer, der er helt afgørende for, hvor mange ferieboliger du vil få at vælge imellem. For det første er ankomstdatoen meget vigtig. I sommerferien og skolernes andre ferier er der meget høj efterspørgsel, og det betyder høje priser.

En feriebolig, som du vælger at leje til maks. 3.000 kroner, betyder, at der bliver frigjort et beløb, som kan bruges til flere ferieoplevelser og på at forkæle jer selv lidt ekstra.

Mængden af ferieboliger, der koster maks. 3.000 kroner for en uge, er størst uden for skolernes ferie. Derfor vil du altid få flest ferieboliger at vælge mellem, hvis din ankomstdato falder uden for juni, juli eller august.

Selvfølgelig kan du være heldig at finde en feriebolig til en billig pris i de mest populære uger, men det hører til undtagelserne.

Derudover har den type ferieboliger, der ligger i dit udvalgte ferieområde, betydning for priserne. Hvis det for eksempel drejer sig om et område, hvor der er mange poolhuse, vil det øge den gennemsnitlige pris - hvilket betyder, at der ikke vil være så mange ferieboliger, der koster maks. 3.000 kroner for en uge.

Hvis du skulle havne i sådan en situation, hvor du egentlig gerne ville have mulighed for at vælge mellem flere billige ferieboliger, anbefaler vi, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Rørvig er et udsøgt udgangspunkt for at udforske Geopark Odsherred. Der er mange historiske seværdigheder mellem bakker og marker.

Rørvig er et sommerhusområde, som byder på meget naturlighed. Det bedste er det ukomplicerede liv og afkoblingen, som gæsterne kan tage imod her.

I sommermånederne er der et stort loppemarked på parkeringspladsen ved havnen hver søndag.

Der er næppe noget mere afslappende end at side på molen ved Rørvig havn og se på skibene.

Kano- og kajaksejlere kan finde et afvekslende padleområdet med smuk natur langs Isefjord. Mark, skov og naturgrund varierer og dirigere jer hen til Nykøbings havneområde.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt, at du ikke kommer til at betale for meget for din feriebolig.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller spørgsmål omkring en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have særlige ønsker til din feriebolig.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til den feriebolig, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 20 sommerhuse