Emne nr.: 148-S42038
Emne nr.: 148-S42038

Glæd jer til ferien i den feriebolig, I foretrækker. Her er der alle muligheder for, at feriedrømmene går op i en højere enhed. Når I selv står for at booke ferien, er der bedre mulighed for, at I finder lige netop den feriebolig, I leder efter.

Jo flere ferieboliger du får mulighed for at vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde netop den feriebolig, der matcher dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det mest omfattende udvalg af ferieboliger, og derfor vil du altid få det bedste overblik hos os.

Den sidste brik, der skal falde på plads, er selve bookingen af din feriebolig. Den klares nemt og enkelt over nettet, og det varer kun et øjeblik at få den overstået. Når bookingen er overstået, kan du læne dig tilbage med ro i sindet, og glæde dig til alle tiders ferie.

Gotland er et dejligt sted, og oplevelsen bliver på ingen måde ringere af, at du får din feriebolig til en lav pris. Her på portalen får du de bedste muligheder for at finde en feriebolig til en billig pris; det er nemlig os, der giver dig det største udvalg at vælge mellem.

Når du har booket den feriebolig til maks. 3.000 kroner for en uge, som bedst opfylder dine krav, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at en både skøn og billig ferie tager sin begyndelse.

Den mængde billige ferieboliger, du har at vælge imellem, svinger temmelig meget hen over året. Der er altid færrest om sommeren og i skolernes øvrige ferieperioder; og der er flest uden for disse perioder. Ankomstdatoen har således en meget stor betydning for, hvor mange ferieboliger du får at vælge mellem.

Det sker ind imellem, at en feriebolig pludselig bliver nedsat i sommerferien. Du kan derfor være heldig at finde sådan et lastminute tilbud, men der er ikke mange af dem.

For det andet har det ferieområde, du vælger, betydning for, hvor højt et antal af billige ferieboliger der vil være til rådighed. I områder, hvor den gennemsnitlige pris hører til i den høje ende (f.eks. områder med en høj andel af luksushuse), vil der være færre ferieboliger, der kan lejes for maks. 3.000 kroner for en uge.

Her vil det øge mængden at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere ferieboliger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Udover den fantastiske svenske natur med et billedskønt ølandskab, byder Gotland på en af de smukkeste middelalderbyer i Skandinavien: Visby.

Langt fra Visby er Gotland kendt for sine fredfyldte fiskerlandsbyer, herunder Helgumannen og Grynge.

Den lille ø Fårö grænser mod den nordlige del af Gotland, og er adskilt fra den nordlige del af øen via et sund. Øen er ikke kun kendt for sine Raukars, men også for opholdsstedet for den verdenskendte instruktør Ingmar Bergman, der boede her i lang tid og nu er begravet her.

Det allestedsnærværende hav præger Gotlands kulinariske specialiteter: Her får man ørred, pighvar og laks. Øen er dog også kendt for sine trøfler og lammekødet fra de regionale gutefår.

Den lille baggård Kutens Bensin har nærmest fået kultstatus i Sverige. Det lille Crêperie er pyntet på bedste Rock'n'Roll à la Elvis manér med gamle bildele og skilte fra 50´erne.

Der er offentlige bådforbindelser fra Fårö til Nationalpark Gotska Sandön, som ligger 40 m mod nord. Nationalparken huser en mangfoldig endemisk flora og fauna i sin utæmmede natur med klitter, sandstrande og fyrreskove.

I vikingetiden omkring 800 år e.Kr. blev Gotland en vigtig handelspost i Østersøen - fund, hvoraf nogle blev udstillet på Bunge Museum, tydeliggøre øens relevans på daværende tidspunkt.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer din feriebolig til den laveste pris her på domænet. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have specielle ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 62 sommerhuse