Emne nr.: 130-G53114
Emne nr.: 130-G53114

Ferieboligerne til maks. 3.000 kroner for en uge er adgangsbilletten til en billig ferie. Du finder altid det største udvalg af disse billige og skønt beliggende ferieboliger her på Feline Holidays. Hvor stor en mængde, du helt nøjagtigt kan vælge imellem, afhænger dels af, hvilket ferieområde du kigger på, dels hvilken tid på året ferien skal afholdes i.

Under alle omstændigheder kan du glæde dig til en dejlig ferie, hvor I får ekstra godt råd til at nyde de ferieoplevelser, Svendborg byder på. Og selvfølgelig også til at forkæle jer selv i ekstra grad.

Mængden af billige ferieboliger varierer meget i årets løb. Der er altid færrest hen over sommeren og i skolernes andre ferieperioder. Du skal derfor være heldig for at finde en feriebolig til maks. 3.000 i disse perioder. Til gengæld vil der være mange at vælge mellem, når ankomstdatoen ikke falder sammen med højsæsonen.

Naturligvis kan du have held til at finde en feriebolig til en billig pris i de mest eftertragtede uger, men det hører til sjældenhederne.

For det andet har det ferieområde, du bestemmer dig for, betydning for, hvor mange billige ferieboliger der vil være til rådighed. I områder, hvor den gennemsnitlige pris er høj (f.eks. områder hvor der er en høj andel af luksushuse), vil der være færre ferieboliger, der kan bookes for maks. 3.000 kroner for en uge.

Hvis du skulle havne i sådan en situation, hvor du egentlig gerne ville have mulighed for at vælge mellem flere billige ferieboliger, råder vi til, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Ferietid er lig med tid til hinanden. Det er præcis hvad I får, når I booker en feriebolig. Her er der en helt anden ro og plads til afslapning uden praktiske gøremål, der forstyrrer hyggen. Det er helt op til jer, hvordan I bruger tiden i den feriebolig, I bestemmer jer for at leje. Der er helt sikkert masser af oplevelser, der venter på jer!

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det passer meget godt i forhold til, at din søgning efter billig ferie i svendborg har ført dig til Feline Holidays. Her kan du nemlig altid finde det største udvalg af hyggeligt indrettede ferieboliger. Det er en kæmpe fordel for dig, at du kan se alle mulighederne på ét og samme sted, for så kan du fokusere på at finde præcis den feriebolig, der matcher dine ønsker.

At finde din feriebolig er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig falde på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til ferien starter. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så den del er hurtigt klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Svendborg er den perfekte feriedestination på Fyn for børnefamilier.

Svendborg er også værd at besøge i efteråret. Tag børnene med til Christiansminde strand, hvor I kan flyve med farverige drager.

Svendborg er ideel til vandsportsmænd og kvinder, der kan sejle bl.a. i kajak, prøve windsurfing, kitesurfing eller stand up paddling.

Hvidkilde Skov tilbyder mange vandrestier og skønne søer. Ved den store Hvidkilde Sø kan I beundre en stråtækt bindingsværkvandmølle.

Kajanlægget ved sundfærgen Helge ligger ved siden af Christiansminde strand. Herfra kan I tage på små udflugter på øhavet.

Området Christiansminde frister med en smuk park og skov til en udflugt i naturen.

Hvis I er interesseret i Svendborgs historie, bør I se udstillingen i bindingsværkshuset Anne Hvides Gård.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores ferieboliger. Du vil til hver en tid være dækket af den, når du lejer din feriebolig hos os.

Såfremt du skulle finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller spørgsmål omkring en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har specielle ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 5 sommerhuse