Emne nr.: 090-04145
Emne nr.: 090-04145

En feriebolig til ferien er det optimale valg, når I er flere, der skal samles. Når I er flere om at booke en feriebolig til ferien, kan I alle få indflydelse på faciliteterne i den feriebolig, I bestemmer jer for at booke. Det er altid en god ide at tilgodese så mange behov og ønsker som det nu er muligt, så bliver ferien nemlig ekstra vellykket.

Jo flere ferieboliger du kan vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde netop den feriebolig, der imødekommer dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af ferieboliger, og derfor vil du altid få det bedste overblik hos os.

At finde din feriebolig er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver kørt igennem. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være i færd med at søge efter samme feriebolig som dig. Derfor: Få gennemført bookingen hurtigst muligt. Det hele klares hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieboligerne til maks. 3.000 kroner for en uge er adgangsbilletten til en billig ferie. Du kan altid finde det største udvalg af disse billige og skønt beliggende ferieboliger her på Feline Holidays. Hvor højt et antal, du helt præcist kan vælge imellem, afhænger dels af, hvilket ferieområde du søger i, dels hvilken tid på året ferien skal afholdes i.

Besparelsen på jeres feriebolig kan bruges til endnu flere af de ferieoplevelser, som Næstved byder på.

Mulighederne for at finde en feriebolig til en pris på maks. 3.000 kroner for en uge er størst, når du søger i en anden periode end juni, juli og august. Efterspørgslen er altid høj i skolernes ferieperioder, så der vil være flest ferieboliger at vælge imellem, når du ikke vælger disse perioder.

Det sker af og til, at en feriebolig pludselig bliver nedsat i højsæsonen. Du kan derfor være heldig at finde sådan et lastminute tilbud, men det er ikke så tit, det sker.

For det andet har det ferieområde, du vælger, betydning for, hvor mange billige ferieboliger der vil være til rådighed. I områder, hvor den gennemsnitlige pris er høj (f.eks. områder hvor der er en høj andel af luksushuse), vil der være færre ferieboliger, der kan lejes for maks. 3.000 kroner for en uge.

Hvis du skulle havne i sådan en situation, hvor du egentlig gerne ville have mulighed for at vælge mellem flere billige ferieboliger, råder vi til, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

De fleste sommerhuse med en stor grund ved Næstved ligger i Bisserup, Karrebæksminde og Kostræde Banker samt på øen Enø ved Karrebæksminde Bugt.

Brede sandstrande, lavt vand og livredderovervågning kendetegner de børnevenlige strande ved Karrebæksminde og øen Enø. De blå flag, der flagrer på strandene, vidner om den gode vandkvalitet.

Sommerfuglelandet i Gavnø Slotspark har mange forskellige og delvist ret store eksotiske sommerfuglearter fra alle kontinenter, som flyver i en vidunderlig planteverden.

I Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum kan besøgende opleve den lange tradition fra fiskeri, der har præget feriebyen Næstved.

I klatreparken Gavnø Go Fly kan hele familien klatre i trætoppene. Børnebanen giver de yngste nogle sjove og udfordrende oplevelser. Den spændende sti kan føre modige teenagere og voksne helt op til kronen af 150 år gamle kæmpe træer ved Gavnø Slotspark.

Den 55 m lange gotiske St. Peter Kirke er af de vigtigste seværdigheder, når I slentrer gennem Næstved.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige ferieboliger. Du vil altid være omfattet af den, når du booker din feriebolig hos os.

Hvis du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til den feriebolig, du søger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 25 sommerhuse