Det er altid hyggeligt at tage på ferie i en feriebolig. Her føler I jer hurtigt hjemme. Når man kommer på afstand af den stressende hverdag, får I bedre tid til hinanden. Den tid kan I nyde i nøjagtig den feriebolig, I beslutter jer for at leje. Glæd jer til en ferie, som I i den grad har fortjent!

I din søgning efter en feriebolig er det af stor betydning for dig, at du får så mange ferieboliger som muligt at vælge mellem. På den måde forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad mængden af ferieboliger angår, er du kommet til det bedste sted. Det er nemlig altid hos Feline Holidays, at du kan finde det største udvalg af ferieboliger. Dag ud og dag ind, hele året rundt.

At finde din feriebolig er et stort skridt på vejen, men du er ikke i mål endnu. Først når bookingen er overstået, kan du være sikker på, at rammerne om familiens næste ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og hurtigt online, så det varer ikke mange minutter at få den klaret.

Din søgning efter ”billig ferie i irland” har lige taget et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Du er nemlig landet på den portal, der giver dig det største udvalg af billige ferieboliger.

Besparelsen på jeres feriebolig kan så bruges til endnu flere af de oplevelser, som Irland byder på.

Udvalget er altid størst uden for højsæsonen, det vil sige i den del af året, der ligger uden for juni, juli og august.

Selvfølgelig kan du være heldig at finde en feriebolig til en billig pris i de mest efterspurgte uger, men det hører til sjældenhederne.

For det andet har det ferieområde, du vælger, betydning for, hvor mange billige ferieboliger der vil være til rådighed. I områder, hvor den gennemsnitlige pris er høj (f.eks. områder med en høj andel af luksushuse), vil der være færre ferieboliger, der kan lejes for maks. 3.000 kroner for en uge.

Her vil det øge antallet at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere ferieboliger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Irland, landet med tusind indtryk. Lær øen med sin begivenhedsrige historie, mangfoldige kultur og unikke landskab at kende.

Irland er også festivallernes land, hvor adskillige begivenheder finder sted i sommermånederne. Især musik- og oplevelses begivenhederne Electric Picnic og Body and Soul festivalen er meget populære. Begge arrangementer er godt egnet til børnefamilier, og er en fantastisk oplevelse, som varer flere dage.

Kultur, historie og musik: Irlands hovedstad Dublin tager imod sine gæster med en naturlig charme og en stemning af en verdensby.

Det verdensberømte klippelandskab Cliffs of Moher er en af de største attraktioner i Irland. Utallige besøgende tager der til, for at opleve det dramatisk spil mellem de stejlt skrånende klipper og Atlanterhavets voldsomme bølger. Her kan I opleve naturens ustyrlige kræfter i sine reneste form.

Shannon er den længste flod i Irland. Langsomt og majestætisk snor floden sig gennem det rolige landskab. Den bedste måde at udforske floden på, er på en bådtur. Ved de mange bådudlejninger langs floden kan I leje en kabinebåd og tage på skønne eventyr.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid booker din feriebolig til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 0 sommerhuse