Emne nr.: 090-65968
Emne nr.: 090-65968

Hvert eneste år er der rift om de forskellige ferieboliger, og det er der ikke noget at sige til. Der er tale om en individuel og attraktiv form for ferie, hvor I nyder al den tid, I har til hinanden i de hyggelige rammer, som findes i jeres feriebolig. At I også får nem adgang til oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

Jo flere ferieboliger du får at vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde netop den feriebolig, der imødekommer dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det mest omfattende udvalg af ferieboliger, og derfor vil du altid få det bedste overblik hos os.

Når du har fundet din feriebolig, er det vigtigt, at du får bookingen overstået. Det foregår nemt og enkelt over nettet og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted på en dejlig ferie.

Ferieboligerne til maks. 3.000 kroner for en uge er din billet til en billig ferie. Du finder altid det største udvalg af disse billige og skønt beliggende ferieboliger her på Feline Holidays. Hvor stor en mængde, du helt nøjagtigt kan vælge imellem, afhænger dels af, hvilket ferieområde du søger i, dels hvilken tid på året ferien skal afholdes i.

Når du har fundet og booket den feriebolig, der opfylder dine krav, har du sikret dig en god og billig ramme om jeres forestående ferie. Glæd jer til at komme af sted - og naturligvis til at have ekstra overskud til oplevelser og til at forkæle jer selv.

Mængden af ferieboliger til denne lave pris varierer temmelig meget i løbet af året. Der er færrest i juni, juli og august samt i skolernes øvrige ferie. Resten af året er der derimod et ret stort udvalg - og derfor har du de bedste chancer, hvis din ankomstdato ligger uden for de perioder, der er højsæson.

Hvis du har mulighed for at tage på ferie på en anden tid af året, vil du sædvanligvis kunne vælge mellem et stort udvalg af ferieboliger, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

I nogle områder findes der en ret høj andel af poolhuse og/eller store ferieboliger med f.eks. eget aktivitetsrum. Disse ferieboliger hører hjemme i den dyre ende, og derfor vil der typisk kun være et mindre antal billige ferieboliger til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

Hvis du ikke er tilfreds med den mængde billige ferieboliger, du i første omgang bliver præsenteret for, tilråder vi, at du søger i et større område. På den måde kommer der nemlig flere ferieboliger med i søgningen, og dermed vil du også få flere at vælge mellem.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Book jeres ferie i havnebyen Horsens og slap af ved fjorden med en naturskøn beliggenhed.

En sommerhusferie i Horsens tiltrækker strandfans og badegæster. Husodde Strand ligger på nordsiden af Fjorden og har en badebro i sommermånederne.

Aqua Forum i Horsens er byens største svømmehal og indbyder til at svømme i sportsbassinet. Den 50 m lange vandrutsjebane lover masser af sjov.

Havnebyen Horsens fortryller lystfiskere. Du kan håbe på en god fangst ved både kysten og fjorden.

Duftende skove og bakker imponerer i bydelen Stensballe i Horsens Øst. Gå en tur og leg gemmeleg med børnene eller bred tæppet ud og nyd lækkerierne fra picnickurven.

I Horsens Legeland keder I jer ikke, heller ikke i regnvejr. Her finder I passende legemuligheder og udfordringer for børn i alle aldre. Her er der masser af sjov og godt humør.

En spadseretur på stranden hører, uden tvivl, til på en ferie i Horsens. Mærk det varme sand under fødderne, hør bølgerne bruse og nyd den friske Østersøluft

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for din feriebolig.

Hvis du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi har mange års erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid klar til at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 47 sommerhuse