Emne nr.: 090-37806
Emne nr.: 090-37806

Når ferien nærmer sig, er det på tide at få booket en feriebolig. Find jeres foretrukne feriebolig i et skønt område, hvor hele familien kan tilbringe nogle skønne dage i hinandens selskab. Når I har booket den feriebolig, der skal udgøre jeres base for ferien, kan I begynde at glæde jer til afrejse!

Jo flere ferieboliger du får at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde nøjagtig den feriebolig, der matcher dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af ferieboliger, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Efter at søgningen er overstået, og du sidder tilbage med den feriebolig, du har bestemt dig for, er det tid til at få bookingen klaret. Der er ingen grund til at udskyde beslutningen; så risikerer du bare, at andre kommer før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Ferieboligerne til maks. 3.000 kroner for en uge er adgangsbilletten til en billig ferie. Du finder altid det største udvalg af disse billige og skønt beliggende ferieboliger her på Feline Holidays. Hvor højt et antal, du helt nøjagtigt kan vælge imellem, afhænger dels af, hvilket ferieområde du har valgt, dels hvilken tid på året ferien begynder.

Når du har fundet og booket den feriebolig, der matcher dine behov, har du sikret dig en god og billig ramme om jeres forestående ferie. Glæd jer til at komme af sted - og naturligvis til at have ekstra overskud til oplevelser og til at forkæle jer selv.

Det konkrete antal, du kan vælge imellem, er afhængigt af, hvornår du gerne vil på ferie. I sommermånederne og i skolernes øvrige ferie er antallet af ferieboliger lavt, fordi der er høj efterspørgsel.

Det sker ind imellem, at en feriebolig pludselig bliver nedsat om sommeren. Du kan derfor have held til at finde sådan et lastminute tilbud, men de er sjældne.

Der findes områder, hvor der er opført mange store ferieboliger, som f.eks. har egen poolafdeling eller et aktivitetsrum med sjove spil. Sådanne luksuriøse ferieboliger hører til i den dyre ende af skalaen. Konsekvensen er, at der typisk vil være en mindre mængde af ferieboliger, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, i sådanne områder.

Her vil det øge mængden at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere ferieboliger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Røde teglstenstage er kendetegnet ved ø-byen Gudhjem. Byen hæver sig højt over skærgårdskysten i den nordlige del af Bornholm, der skjuler fine sandstrande.

Bornholms kunstmuseum er et arkitektonisk højdepunkt med en fantastisk placering. Afdelingen med regional kunst er værd at se.

Der er to fyrtårne på den nordlige spidse af Hammerknuden. Med godt sigte kan I se helt til Sverige og spidsen er et vidunderlige vandreområde.

Cykelrute 10 fører over hele Bornholm. Strækningen kan kortes af, er stort set fri for biler og er meget familievenlig.

Helligdomsklippen åbner sin hemmelighedsfulde huleverden fra vand siden. Udflugtsbåden stopper ved Libertsklippen, så museet stadig kan besøges.

Oven for kysten fører en vandresti til Helligdomsklippen. Naturen er vidunderlig og udsigten er en stor fornøjelse.

En skøn dagsudflugt tager jer til Ærteø. Båden starter i havnen ved Gudhjem. Øen viser kun historie og er en fantastisk oplevelse.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for den feriebolig, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på siden.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din feriebolig, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 30 sommerhuse