Emne nr.: 306-ES9425.740.1
Emne nr.: 306-ES9425.740.1

Costa Brava er et dejligt sted, og det bliver på ingen måde ringere af, at du får din feriebolig til en lav pris. Her på portalen får du de bedste chancer for at finde en feriebolig til en billig pris; det er nemlig her, du får det største udvalg at vælge mellem.

En feriebolig, som du vælger at leje til maks. 3.000 kroner, betyder, at der bliver frigjort nogle penge, som kan bruges til flere ferieoplevelser og på at forkæle jer selv lidt ekstra.

Du vil altid have flest billige ferieboliger at vælge mellem, når ankomstdatoen ikke ligger i sommermånederne og skolernes øvrige ferier.

Det sker ind imellem, at en feriebolig pludselig bliver nedsat i sommerferien. Du kan derfor have held til at finde sådan et lastminute tilbud, men der er ikke mange af dem.

I nogle ferieområder findes der en temmelig høj andel af poolhuse og/eller store ferieboliger med for eksempel eget aktivitetsrum. Disse ferieboliger hører hjemme i den dyre ende, og derfor vil der i reglen kun være et mindre antal billige ferieboliger til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

I sådan en situation tilråder vi, at du udvider søgningen til et bredere geografisk område, da det vil give en større mængde af billige ferieboliger.

Uanset hvilken feriebolig du bestemmer dig for, kan I alle roligt begynde at glæde jer til I skal afsted. Der er lagt op til en herlig ferie i en feriebolig med en hyggelig indretning og nem adgang til de seværdigheder, som venter jer i lokalområdet.

I forbindelse med din søgning efter ”billig ferie costa brava” er det vigtigt for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så stor en mængde af ferieboliger som muligt. Det øger nemlig dine chancer for at finde nøjagtig den feriebolig, der opfylder dine krav. Kort og godt: du har brug for overblik. Og overblik er præcis, hvad du får her på Feline Holidays; vi har nemlig altid det største udvalg.

Når du har fundet den feriebolig, du vil have, giver det ingen mening at vente med beslutningen. Book din feriebolig straks, så er alt på plads til en uforglemmelig ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Costa Brava er ikke kun for dem der vil vandre i Salvador Dalis fodspor - området byder også på smukke strande, maleriske fyrreskove og små fiskerbyer.

Kystbyen Palamós er blevet berømt takket være sine rejer. Om aftenen kan man se de mange fiskerbåde ligge til ved havnen, imens de mange måger og søfugle kredser omkring dagens fangst.

I kystbyen Lloret de Mar kan man fra borgen Sant Joan nyde den flotte udsigt, se kirken Iglesia de Sant Romana og slendre i Renæssance-parken Santa Clotilde.

Parc Natural dels Aiguamolls de l´Empordà er et vigtigt naturreservat ved Costa Brava. På vandreruterne og cykelstierne, der går gennem vådområdet, kan man opleve enestående dyre- og plantearter. Parken er blandt andet hjemsted for vandfugle, såsom storke og lyserøde flamingoer.

Et populært sted ved Lloret de Mar er Platja de Fenals. Kyststrækningen med det rolige vand og de mange udbud af vandsportsaktiviteter er forsynet med det blå badeflag for ren strand.

Cap de Creus ligger på Spaniens mest østlige punkt og danner en naturpark med skæve klippeformationer og stejle kyster. Vandrelystne feriegæster er især vilde med klosteret Sant Pere de Rodes, hvor man også kan lære mere om området omkring naturparken.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du ikke kommer til at betale for meget for din feriebolig.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller du har spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 215 sommerhuse