Emne nr.: 147-EAS620
Emne nr.: 147-EAS620

Din søgning efter ”billig ferie benalmadena” har ført dig til denne side, hvor du altid finder det største udvalg af billige ferieboliger. Det antal, du kan vælge imellem, varierer i vidt omfang i takt med årets gang.

En feriebolig, som du vælger at leje til maks. 3.000 kroner, betyder, at der bliver frigjort et beløb, som kan bruges til flere oplevelser og på at forkæle jer selv lidt ekstra.

Udvalget af ferieboliger, der koster maks. 3.000 kroner for en uge, er størst uden for skolernes ferie. Derfor vil der altid være flest ferieboliger at vælge mellem, hvis din ankomstdato ikke ligger i juni, juli eller august.

Det sker af og til, at en feriebolig pludselig bliver nedsat i højsæsonen. Du kan derfor have held til at finde sådan et lastminute tilbud, men det er ikke så tit, det sker.

I nogle områder findes der en ret høj andel af poolhuse og/eller store ferieboliger med f.eks. eget aktivitetsrum. Disse ferieboliger hører hjemme i den dyre ende, og derfor vil der sædvanligvis kun være et mindre antal billige ferieboliger til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

Hvis du ikke er tilfreds med den mængde billige ferieboliger, du i første omgang bliver præsenteret for, tilråder vi, at du søger i et større område. Herved kommer der flere ferieboliger med i søgningen, og dermed vil du også få flere at vælge mellem.

Book ferien nu og find præcis den feriebolig, der opfylder feriedrømmene. Så kan ferien godt begynde. Når I har lejet en feriebolig, kan alle familiens medlemmer se frem til nogle skønne dage i omgivelser væk fra hverdagen derhjemme.

Når du er på jagt efter en feriebolig til familiens forestående ferie, er det vigtigt, at den feriebolig, du vælger, opfylder så mange af jeres ønsker som muligt. Derfor er det vigtigt, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du til hver en tid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når du har fundet din feriebolig, er du kommet et stort skridt tættere på en uforglemmelig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal gennemføres, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke længe at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Benalmadena er opdelt i tre bydele - den historiske gamle bydel Benalmádena Pueblo, det autentiske Arroyo de la Miel og de livlige gader ved havnen i Benalmádena Costa.

Mounte Calamorro er det ideelle udgangspunkt for vandreture gennem det naturrige bakkelandskab. De mange vandrestier er godt skiltet og ved klart vejr er udsigten fantastisk.

I juli og august finder der forskellige festivaler sted i Benalmadena. På gaderne er der musikalske forestillinger, skuespillere der viser sit talent og forskellige processioner viser Andalusiens traditioner.

Benalmadena garantere solskin og vidunderlige strande. Vanddybden er velegnet til børn, og om sommeren der er regelmæssige aktiviteter.

De besøgende kan møde delfiner, pingviner og andre havdyr i øjenhøjde i Selwo Marina Delfinarium. Med henblik på at beskytte arterne, kan besøgende møde dyrene.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af ferieboliger til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige ferieboliger, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du booker en feriebolig gennem os.

Såfremt du skulle finde den feriebolig, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller spørgsmål omkring en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have særlige ønsker til din feriebolig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til den feriebolig, du kigger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 10 sommerhuse