Emne nr.: 090-08785
Emne nr.: 090-08785

Book et aktivitetshus med et aktivitetsrum, hvor familie og/eller venner kan samles omkring et af de forskellige spil, man typisk finder i et aktivitetshus. Det kan for eksempel være billard, bordfodbold eller et racerløb på PlayStation. I et aktivitetshus vil dagene flyve afsted, og det bliver aldrig kedeligt - hverken for børn eller voksne. I et aktivitetshus med aktivitetsrum kan I udfordre hinanden og spille om, hvem der skal stå for aftensmaden eller give en is.

Hvilke spil og fornøjelser skal der være I det aktivitetshus med aktivitetsrum, I vælger at leje? Læs altid beskrivelsen på det aktivitetshus I er faldet for, så I på forhånd ved, hvad der venter jer, og om I skal varme op til bordfodbold eller billard. Når ferien i aktivitetshuset er booket, kan I begynde at glæde jer til at komme afsted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den maleriske ferieby Marielyst ligger i Guldborgsund kommune på Falster.

Har du aldrig spillet paintball? Så er det på tide. I Marielyst ligger der et stort paintballcenter på et oplevelses rigt udendørsområde.

På Gokartbanen i Marielyst er der baner til alle aldre og færdigheder. De voksne kørere kan med fordel vælge den 400 meter lange professionelle bane, mens 200 meter banen er velegnet for familiens yngste.

Tæt på Marielyst i Gedser ligger Jernbanemuseet i den gamle banegård fra 1886. Museet fortæller sin helt egen historie, og man kan gå ombord på mange af de udstillede tog.

Danmarks Motorcykelmuseum har omkring 150 motorcykler fra årene 1897 til 1985. Museet er det største af sin slags i hele Nordeuropa.

Der kører busser over hele Falster. stig ombord og opdage nye feriesteder. Det sidste stop er Gedser, inden bussen kører tilbage til Marielyst.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af aktivitetshuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de aktivitetshuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du lejer et aktivitetshus hos os.

Hvis du finder det aktivitetshus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit aktivitetshus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af aktivitetshuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 210 sommerhuse