Ladegården er særdeles godt egnet til et weekendophold, en miniferie eller et mindre familietræf. Der er mulighed for at leje Tranekær Slots store riddersal eller tilstødende lokaler i forbindelse med afvikling af firmaarrangementer.
Tranekær Slot_ladegården_084-M67383
Emne nr. 084-M67383

Overblik

Sted:
Tranekær, Langeland
Overnatning:
18 personer
9 soverum
Max. antal gæster:
18 personer
Særligt velegnet til:
Herregårdsophold, herregårdsferie, familietræf med overnatning
Firmatur med overnatning, firmarrangement med overnatning, møder, konferencer
Bemærk:
Indkvartering sker på Ladegården som er smukt beliggende i slotsparken, ganske tæt ved selve Tranekær Slot.
Der er mulighed for at leje Tranekær Slots store riddersal eller tilstødende lokaler i forbindelse med afvikling af firma arrangementer.
Vi du leje riddersalen eller ønsker du at leje tilstødende lokaler?
Kontakt os på 8724 2251 eller info@feline.dk
Se priser og kalender

Beskrivelse

Tranekær Slot hæver sig majestætisk op over landskabet på den bakketop, hvor dets historie begyndte i det 13. århundrede. Det er omkranset af en voldgrav, så adgangen til slottet går stadig via vindebroen.

Tær ved slottet ligger Ladegården, der er renoveret og omdannet til en feriebolig i 2 etager, hvor der er plads til 18 personer.

Ladegården er særdeles godt egnet til et weekendophold, en miniferie eller et mindre familietræf. Er du i stedet i færd med at arrangere et arrangement for firmaet, er der mulighed for at leje Tranekær Slots store riddersal eller tilstødende lokaler.

I herskabsstalden er der ikke længere nogen heste; i stedet findes her en restaurant, som byder på lækre retter.

En gåtur gennem Tranekærs gader er en oplevelse i sig selv. De gamle men meget velholdte huse i bindingsværk er simpelthen en fornøjelse at kigge på. Det samme gælder slottets gamle mølle, der absolut også er et besøg værd.

Kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du har brug for overnatning til mere end de 18 personer, der kan overnatte på Ladegården. Vi hjælper gerne med at finde sommerhuse i nærheden.

Tranekær Slot_ladegården_stue_084-M67383
Tranekær Slot_ladegården_stue_084-M67383
Tranekær Slot_ladegården_stue med sofaer_084-M67383
Læs mere om Ladegården og se priser og kalender