Forbind en spændende byferie med et ophold på det 3-stjernede ’Best Western Hotel Aquamarin’, som ligger i bydelen St. Lorenz.
Vælg mellem 3 tilbud
TRYP Lübeck Aquamarin Hotel
Glæd jer til et skønt ophold på TRYP Lübeck Aquamarin Hotel.

Best Western Hotel Aquamarin: Tæt på Lübecks historiske skatte

Lübeck blev UNESCO-verdenskulturarv for 25 år siden, og overalt møder man en masse historie på sin vandring igennem den stolte ’Hansestadt’ med det berømte Holstentor som vartegn.

Fra ’Best Western Hotel Aquamarin’ tager turen til Lübecks gamle centrum kun 10 minutter med bybus, som gør holdt lige foran hotellet.

På Aquamarin bor man på rummelige værelser i moderne design. Besøg også den nye hotel-lounge og slap af i hyggelige omgivelser. Om aftenen kan I nyde en fler-retters menu i den hyggelige hotel-restaurant ”Meeresbrise” med baren lige ved siden af. (Bemærk at dette ikke er inkluderet i opholdet; I kan derfor også vælge en restaurant i den atmosfærefyldte middelalderby).

Lübeck kan opdages på forskellige måder. Der findes havnekrydstogter, byrundvisninger og romantiske gåture. Langs floden Trave ligger ’Museumshafen’ med gamle sejlskibe som perler på en snor. Midt i den gamle by, som er en ø omgivet af Trave-floden, træder man ind på rådhuspladsen, omkranset af historiske bygninger med finurligt murværk og imponerende arkitektur.

Her og i gågaden ”Breite Strasse” finder man ikke kun et hav af butikker, men også hjertet af Lübecks berømte marcipan-produktion: Butikken Niederegger, grundlagt i 1806.

Det er også oplagt at besøge ét af de mange hyggelige spisesteder i den gamle by, som den historiske restaurant ”Schiffergesellschaft” eller Tysklands ældste knejpe ”Schabbelhaus” fra 1535.

Lübeck har huset nogle af Tysklands bedst kendte forfattere. Gå i fodsporene af brødrene Thomas og Heinrich Mann ved at besøge ’Buddenbrookhaus’. Med sin roman ’Buddenbrooks’ fik Thomas Nobelprisen i litteratur og placerede Lübeck på det litterære verdenskort. Besøg også Günther-Grass-Huset, hvor Günther Grass, nobelprisvinder og forfatteren af ”Bliktrommen” har boet.

Oplev en af Tysklands ældste og mest charmerende kystbyer, der er nem at komme til fra Danmark. Tag et par fridage og forkæl jeg selv med 3 dage i kærlighedens navn på Hotel Aquamarin.

Vælg mellem 3 tilbud