Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse i Vestjylland. Tag på weekendophold, miniferie og "rigtig" ferie i 1-2 uger. Alt er muligt. Glæd jer til at opleve Vesterhavet, strandene og den utroligt flotte natur.
Vælg mellem 16.223 sommerhuse
Et af Danmarks flotteste sommerhuse til 22 personer med swimmingpool beliggende på en af Blåvands mest attraktive grunde helt ude ved Blåvand Fyr.
Et af Danmarks flotteste sommerhuse til 22 personer med swimmingpool, børnepool og stor strandvandsspabad med plads til 6-8 personer, beliggende på en af Blåvands mest attraktive grunde helt ude ved Blåvand Fyr. Emne nr. 090-27679.

Vesterhavet, strandene og den skønne natur venter

Hos Feline finder du altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse i Vestjylland. Tag på weekendophold, miniferie og "rigtig" ferie i 1-2 uger. Alt er muligt. Glæd jer til at opleve Vesterhavet, strandene og den utroligt flotte natur.

Vestjylland er uden sammenligning det sted i Danmark, hvor der findes flest sommerhuse. Her er noget for enhver smag og for enhver pengepung. Du finder simpelthen alt, lige fra små og mellemstore sommerhuse til luksussommerhuse med pool, spa og sauna. Du kan sagtens tage af sted sammen med familie, venner eller medarbejdere, for her findes også sommerhuse med plads til 40 personer eller flere.

Se alle sommerhuse til udlejning i Vestjylland

Se alle luksus sommerhuse med pool i Vestjylland

Klik på et af linkene herunder for at se alle sommerhuse i de mest populære ferieområder i Vestjylland:
RømøFanøBlåvandVejers Strand - Henne StrandHvide SandeSøndervigVedersø KlitVejlby KlitKlitmøller - Thy

Weekendophold og miniferie

Et sommerhus i Vestjylland kan bruges til alle formål. De fleste lejer naturligvis et hus i 1-2 uger i sommerferien, men der er faktisk også rigtig mange andre muligheder for at nyde nogle dejlige dage i denne utroligt skønne del af Dammark. Det er nemlig muligt at leje et sommerhus fra helt ned til 2 overnatninger – og derfor kan weekendophold, miniferie eller firmatur også sagtens lade sig gøre.

TIP: Antallet af sommerhuse med 3 overnatninger er som regel altid væsentligt større, så det er en god ide at vælge en ekstra overnatning. I langt de fleste tilfælde vil det ikke koste ret meget mere at tage den ekstra overnatning med.

Find et sommerhus i Vestjylland med 2 overnatninger her

Find et sommerhus i Vestjylland med 3 overnatninger her

Find et sommerhus i Vestjylland med 4 overnatninger her

luksus pool sommerhus_320-57
Et sommerhus med pool er ren luksus, hele året rundt. Emne nr. 320-57.

Klik her for at se alle luksus sommerhuse med pool i Vestjylland

sommerhus med aktivitetsrum_160-G0240.
Ønsker du et luksus sommerhus med aktivitetsrum? Vi hjælper gerne med at give dig et overblik over mulighederne. Send en mail med dine ønsker til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Privat sommerhusudlejning Vestjylland - professionel service
Samtlige sommerhuse til udlejning Vestjylland har private ejere. Derfor kan du reelt kun leje et privat sommerhus Vestjylland. Når du beslutter dig for at leje sommerhus privat Vestjylland hos Feline havner du ikke i den situation at noget går galt. Vi er på din side hele tiden og bakker dig op med professionel service og prisgaranti.

Desuden får du lokal service overalt igennem vores professionelle samarbejdspartnere. Sommerhus privat udlejning Vestjylland? Svaret ligger lige til højrebenet: Lej sommerhus privat Vestjylland hos Feline!

Største udvalg af sommerhuse til leje Vestjylland På denne hjemmeside vil du når som helst finde det største udvalg af sommerhuse Vestjylland. Feline giver dig sommerhuse Vestjylland fra fra mere end halvtreds forskellige udlejningsbureauer og har gjort det virkelig nemt at søge mellem dem alle sammen. Vi kalder det ”Én portal - alle sommerhuse”. Det er enkelt og tidsbesparende for dig, at du kan se alle sommerhuse til leje Vestjylland på ét sted!

Leje af sommerhus Vestjylland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du når som helst kan finde og leje et sommerhus Vestjylland med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Vestjylland på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus Vestjylland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Vestjylland - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Vestjylland. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Vestjylland. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Vestjylland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Vestjylland her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig finde dig selv i her. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Vestjylland, et feriehus Vestjylland eller en feriebolig Vestjylland er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie Vestjylland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Vestjylland nu!

Vælg mellem 16.223 sommerhuse