Morup Mølle præsenterer sig som et afvekslingsrigt rejsemål for familier, der elsker at opholde sig i naturen. Området lokker ikke kun med fortryllende strande, men også med en aldeles smuk nationalpark, der indbyder til både en aktiv og rekreativ ferie ved Thy i det nordvestlige Jylland.
Vælg mellem 11 sommerhuse
Sommerhus Morup Mølle_090-24579
Emne nr. 090-24579

Hvis man beslutter sig for en ferie i Morup Mølle, kan man glæde sig til en spændende natur med masser af aktiviteter. Ferieområdet er meget familievenligt, og man vil derfor støde på andre børnefamilier i området.

Sommerhusområdet ved Svankjær egner sig godt som udgangspunkt for feriens udflugter. Her kan man vende hjem efter en hel dag i naturen og slappe af i sit sommerhus. I Morup Mølle kan man gøre sine indkøb nemt og bekvemt.

Rundt om Morup Mølle ligger der flere familievenlige restauranter, der overbeviser med deres traditionelle køkken.

På turene i området ved Morup Mølle kan det betale sig at afsætte god tid til at se blandt andet Thy Skulpturhave, besøge legepladsen i Thy eller tage på kajaktur langs Hvidbjerg Å. Området byder så at sige på noget for alle typer af feriegæster - de kulturelle, de aktive og børnefamilierne.

Det er generelt utrolig nemt at være aktiv på ferien i regionen omkring Thy, for her lokker nationalparken med et 24.370 hektar stort naturparadis. Området omfatter kysten, de vidunderlige klitter, flere søer og plantager.

Klitterne og hedelandskabet er en oplevelse i sig selv. Flere vandrestier snor sig gennem området – stier der også sagtens kan bruges af cyklende feriegæster.

Området ved Morup Mølle byder på mange attraktioner. Lodbjerg Fyr giver en maritim stemning ved kysten, og blot 100 meter fra havet ligger Flade Sø, der er det perfekte sted for fiskelystne familier.

Ferieregion Thy lokker ikke kun med et fortryllende landskab, men også med flere familievenlige attraktioner som Bolsjemuseet i Bedsted Thy, Koldby Mølle Museum og Heltborg Kunst og Kultur Museum.

Et særligt highlight er „De Sorte Huse“ i Agger, der er regionens kulturelle perle. I husene kan I opleve udstillingerne om kystsikringens historie.

Det kan selvfølgelig også anbefales at tage ned til en af strandene langs Vesterhavet, hvor I kan bade eller give jer i kast med forskellige sportsarter på og i vandet.

På ferien i Morup Mølle behøver man ikke gå glip af bymiljøet, blot 30 km fra sommerhusområdet ligger den skønne by Thisted, der er regionens største by. Tag på en hyggelig strøgtur gennem byens gader, i butikkerne, caféerne og restauranterne.

Udover de mange events og ferieaktiviteter i Thy, lokker også byparken Christiansgave fra 1821. Særligt Kongelunden med buster af danske konger har en magisk stemning over sig, men også både urtehaven, grøntsagshaven og en friluftsscene med regelmæssige forestillinger og koncerter er flittigt besøgt.

Leje af sommerhus i Morup Mølle med den bedste beliggenhed

”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt, at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Morup Mølle med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Morup Mølle på den mest enkle måde.

Udlejning af sommerhuse i Morup Mølle - enkelt og sikkert

Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Morup Mølle. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Morup Mølle. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det.

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Morup Mølle her

Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen årsag til at betale for meget for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for, at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Morup Mølle, et feriehus i Morup Mølle eller en feriebolig i Morup Mølle, er der ingen andre bureauer, der har en lavere pris, end vi har. Feline giver dig ferie i Morup Mølle til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Morup Mølle nu!

Vælg mellem 11 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 3 husdyr 7 overnatninger 2023 oktober
Næste gang tættere på vand og handlemuligheder
Svankjær
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Fantastisk område med marker og mange hyggelige stier. Dog bør der stå, i beskrivelsen, at vejen der løber lige udenfor vinduerne, er ret trafikeret og forstyrrer nattesøvnen!
Svankær

Andre artikler

  1. Sommerhus Thy

    Fantastiske Nationalpark Thy, Danmarks første havbad i Vorupør, levendegjort Middelalderliv i Spøttrup samt spændende og lærerige aktiviteter i JyllandsAkvariet, hvor I kommer helt tæt på det maritime liv. Alt dette kan opleves på en ferie i dejlige Thy.
    Både på stranden ved Vorupør, Thy
  2. Sommerhus Vesterhavet

    Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
    Søndevig kyst og Vesterhavet