Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus i Danmark til 30 personer ved Østersøen. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 12 sommerhuse
sommerhus danmark 30 personer østersøen_130-K12500
Emne nr. 130-K12500.

Lej et sommerhus i Danmark til 30 personer ved Østersøen her!

Hos Feline vil du altid få det største udvalg af sommerhuse i Danmark til 30 personer ved Østersøen. Der er ikke så mange sommerhuse ved Østersøen, som har plads til mindst 30 personer – men hos os får du overblik over dem der findes.

Klik her for at finde dit sommerhus i Danmark til 30 personer ved Østersøen

Vælg din egen lejeperiode

Man kan leje et sommerhus fra helt ned til 2 overnatninger. Det giver dig en meget høj grad af frihed til at planlægge flere forskellige typer af ophold.

Du kan således vælge mellem weekendophold og miniferie – og selvfølgelig kan du også vælge en ”rigtig” ferie, som strækker sig over 1 eller 2 uger. Det bestemmer du selv.

sommerhus danmark 30 personer østersøen pool_130-K12500
Emne nr. 130-K12500.

Prisgaranti og kundeservice

Alle som lejer et sommerhus hos Feline er dækket af vores prisgaranti. Det betyder at du aldrig nogen sinde vil komme til at betale for meget. Vi garanterer nemlig at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus til en billigere pris end os.

Skulle der ske en smutter i vores priskontrol, overfører vi uden vrøvl hele differencen til din konto. Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus i Danmark til 30 personer ved Østersøen, må du endelige sige til. Vi er altid klar til at hjælpe.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 12 sommerhuse