Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft med swimmingpool. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vælg mellem 179 sommerhuse

Lej dit sommerhus Ebeltoft med swimmingpool her!

Hos Feline Holidays finder du når som helst det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et skønt sommerhus Ebeltoft med swimmingpool her. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se dem alle på denne ene side.

Som kunde hos Feline Holidays betaler du intet som helst ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så derfor vil du altid få markedets billigste pris på et sommerhus Ebeltoft med swimmingpool hos os.

Sådan får du flest mulige sommerhuse at vælge mellem

Jo tidligere du går på jagt efter et sommerhus Ebeltoft med swimmingpool, jo flere vil du have at vælge imellem. Lige så vigtigt er det, at du på denne måde forbedrer dine chancer for at booke det sommerhus Ebeltoft med swimmingpool, som du helst vil holde sommerferie i.

Brugervurderinger

Dejligt roligt område. tæt på stranden, tæt på Ebeltoft, Ree Park osv.

rigtig fint med mange aktiviteter for børnefamilier.

Djurs sommerland, stranden ved øer og ved færgelejet, Sletterhage på Helgenæs, byen, alt er et besøg værd, vi har været der rigtig mange gange :-)

Dejligt område - meget børnevenligt

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes via os er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ebeltoft med swimmingpool til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene indsættes direkte på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Ebeltoft med swimmingpool, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Super nem hjemmeside og billig leje, kunne ikke være bedre.

Vupti... 2 min og en bekræftelse. Bestilte et påskeophold, som vi plejer gennem Feline og allerede efter 2 minutter er der en bekræftelse på vores booking. Nemmere kan det ikke være. Har kun rosende ord om dette site, hvor man kan bestille sin ferie både her i landet og udlandet uden problemer. Vores næste ophold skal findes i Rom.

Forsøgte at booke fredag umiddelbart før lukketid kl 17, men nåede ikke igennem blev så ringet op lørdag af bureauet og alt blev klaret via tlf. Super… søndag aften ankom vi med et døgns forsinkelse…

Nemt at gå til. God instruktion i bookingbekræftelse.

Vælg mellem 179 sommerhuse