Vi tilbyder sommerhuse til 30 personer over alt i Jylland, og derfor kan du enkelt og sikkert finde præcis det sommerhus, som matcher dine ønsker.
Vælg mellem 63 sommerhuse
sommerhus 30 personer jylland_329-FC113-34-PERS
Emne nr. 329-FC113-34-PERS.

Lej dit sommerhus til 30 personer i Jylland her!

Her på siden finder du altid det største udvalg sommerhuse til 30 personer i Jylland. Det giver dig den fordel enkelt og sikkert kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Derfor kan du hos Feline finde det helt rigtige sommerhus til 30 personer i Jylland, uanset hvilken landsdel du har i tankerne.

Her kan du se det aktuelle udvalg af sommerhuse i Jylland til 30 personer:

Find dit sommerhus til 30 personer i Vestjylland

Find dit sommerhus til 30 personer ved Vesterhavet

Find dit sommerhus til 30 personer i Østjylland

Find dit sommerhus til 30 personer i Nordjylland

Find dit sommerhus til 30 personer i Sønderjylland

Vi har sommerhuse til alle arrangementer

Når du skal afholde et større arrangement er et stort sommerhus en glimrende måde at løse pladsproblemet på.

Uanset om det drejer sig om et privat arrangement (som f.eks. barnedåb, konfirmation, bryllup) eller et erhvervsarrangement som et kursus eller en firmatur, kan du finde det helt rigtige sommerhus til begivenheden hos Feline.

Du kan leje et sommerhus til 30 personer i Jylland fra 2 overnatninger og opefter. Det betyder at du kan tilpasse lejeperioden således at den matcher netop dit arrangement.

Nedsatte sommerhuse til 30 personer i Jylland

Af og til kan du være så heldig at finde et nedsat sommerhus til 30 personer i Jylland, som opfylder dine ønsker til beliggenhed. Du sparer mindst 10% på lejeprisen – og nogle gange kan besparelsen være endnu større. Også her gælder det, at du til hver en tid kan se det største udvalg hos Feline.

Klik her for at se alle nedsatte sommerhuse til 30 personer i Jylland

Prisgaranti og kundeservice

Hvad enten du vælger det ene eller det andet sommerhus, og hvad enten lejeprisen er nedsat eller ej, er du dækket af Felines prisgaranti. Det betyder at du kan være sikker på, at sommerhuset ikke får billigere andre steder.

Hvis du har spørgsmål til et konkret sommerhus til 30 personer i Jylland, eller der i øvrigt er noget du er i tvivl om, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeafdeling på tlf. 8724 2251 eller sende en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 63 sommerhuse