SlotssøBadet
Hospitalsgade 16
6000 Kolding
75 50 01 50 lokal 2
Vælg mellem 30 sommerhuse Vælg mellem 8 tilbud

I SlotssøBadets rummelige omgivelser er der noget for enhver smag. De mange bassiner og det tropiske klima kan benyttes året rundt. Badelandet kan også benyttes som opholdssted. Der er barfodscafé og liggestole for de, der ikke ønsker at benytte sig af det våde element. Det er ligeledes i svømmehallen, at SlotssøBadets mange events og særlige tema-aftener finder sted.

Dampbad findes i selve svømmehallen. Dvs. at man beholder badetøjet på og både mænd og kvinder har adgang. Dampbadet har en luftfugtighed på ca. 90% og og en temp. på ca. 48 grader. Åndedrættet kan være en smule besværet ved besøg i dampbadet, men ved en afslappende vejrtrækning kan man opholde sig i dampbadet uden problemer.

Vi har 2 saunaer i omklædningerne – 1 hos herreromklædningen og 1 hos dameomklædningen. Temp. er ca. 75-85 grader og der er tale om meget lav luftfugtighed. Såfremt du føler ubehag ved varmen, gå da ud øjeblikkeligt, ellers kan man dehydrere og få det skidt.

Børn fra 10 år, som kan svømme, må være i svømmehallen uden voksne. Børn under 10 år skal altid være ifølge med en voksen (min. 15 år).

SlotssøBadets svømmehal har safety bokse til værdigenstande som mobil, nøgler og penge som kan lejes i 4 timer for kr. 2,-

Vi ønsker dig god fornøjelse i SlotssøBadet!

Vælg mellem 30 sommerhuse Vælg mellem 8 tilbud