Skandinavisk Dyrepark
Nødagervej 67B
8560 Kolind
86391333
Vælg mellem 151 sommerhuse

Dejlige dyreoplevelser

Midt på Djursland ligger Danmarks mest naturlige dyrepark, hvor der er masser af plads til både dyr og mennesker.

Dyrene kommer altid i første række, og som gæst får du en enestående mulighed for at komme tæt på dyrene fra lange gangbroer, der snor sig gennem den smukke og ægte natur. I isbjørneparkerne møder du Europas største gruppe af isbjørne.

Det er nemt at blive at overvældet, når du ser jordens største landlevende rovdyr i omgivelser så store, at de er svære at finde andre steder i verden. Fra gangbroen er der frit udkig for alle, når både de voksne isbjørne og ungerne tager hovedspring ud i den dybe sø.

Hos brunbjørnene i Bjørneparken er der altid sjov og ballade. Brunbjørnefamilien nyder livet med masser af leg i huler, bakker, træer og i vand. Det er altid underholdende at se dem i toppen af træerne, midt i vandfaldet eller under fodringerne, som aldrig går stille af sig.

Ulven er tilbage i den danske natur, men få har været så heldige at se den. I Ulveparken møder du en autentisk europæisk ulveflok i uspolerede omgivelser, hvor den naturlige adfærd har frit spil. Det er en fascinerende oplevelse, og du kommer aldrig tættere på. Bliv betaget af de imponerende Stellers havørne under de daglige ørneshows i verdens største fritflyvningsvoliere for havørn.

Oplev suset fra det enorme vingefang og nyd synet af ørnene, når de fanger fisk i søen eller flyver fra trætop til trætop. På turen rundt, som foregår til fods, oplever du også masser af andre nordiske dyrearter. I hjorteparkerne møder du imponerende elge, majestætiske kronhjorte og frække dådyr.

Mens du tager en pause på en af de mange hvilebænke rundt i parken, kan du nyde vildsvinenes søgen efter føde i skovbunden eller moskusoksernes flagrende pels i vinden. Du er ikke i tvivl, når du nærmer dig områderne, hvor de smukke rødræve og flotte polarræve lever. Der er en meget karakteristisk lugt, og der er fart over feltet, når guiderne tager foderspanden frem. Det anbefales at deltage i de daglige rovdyrfodringer, hvor guiderne underholder med spændende og lærerige historier fra dyrenes virkelige verden.

En meget populær aktivitet er håndfodring af dådyrene, som med garanti vil fryde både børn og voksne. Midt i parken kan børnene hilse på klappe-gederne eller prøve kræfter med den kæmpe store og meget roste legeplads. Det er også her, at det store aktivitetscenter med kranier, gevirer, skind og et 100 % ægte mammutskelet er placeret.

Du er garanteret unikke dyreoplevelser og nærværende formidling, som fanger både store og små. Find inspiration til en hel dag fuld af oplevelser i dyrenes verden på www.skandinaviskdyrepark.dk

Vælg mellem 151 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

Vis alle artikler om Djursland