Gå på opdagelse i en ægte bunker

Langs den jyske vestkyst ligger flere bunkere som et levn fra 2. verdenskrig og bunkeren på Grenen er ingen undtagelse. Bunkeren, der blev opført af tyskerne som en del af Atlantvolden, er af typen Regelbau 638 og den fungerede under krigen som sanitetsbunker for sårede tyske soldater.

Den store bunker på Grenen i Skagen er i dag indrettet til museum og åben for besøgende. Et besøg i bunkeren giver et godt og autentisk indtryk af, hvordan livet under jorden var på daværende tidspunkt. I bunkeren kan I bl.a. se operationsrum, mandskabsrum og en større våbensamling.

I området omkring Skagen blev der under 2. verdenskrig opført mange bunkere, hvoraf en stor del i dag er forsvundet, de er formodentlig fjernet efter krigen, gemt under sandet og/eller vandret i havet.
Tag på opdagelse i området - måske det bliver dig, der opdager en ikke-registreret bunker!

Skagen Bunkermuseum
Vælg mellem 347 sommerhuse Vælg mellem 3 tilbud

Andre artikler om Skagen

 • Sommerhus Skagen

  Skagen er kronjuvelen i det danske ferielandskab, og byder på flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Nyd den særlige Skagen stemning i byens gader, se havene mødes på Grenen, og vis børnene Danmarks største sandkasse, Råbjerg Mile. Nyd de fantastiske solnedgange fra stranden i Gl. Skagen på de lyse sommeraftener.
  Charmerende Skagenhus til 8 personer i Skagen tæt ved strand, havn og Vippefyret.
 • Luksus sommerhus Skagen Kappelborgvej

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Skagen Kappelborgvej. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
 • Luksus sommerhus Skagen Nordstrand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Skagen Nordstrand. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Skagen