Oversigt over selskabslokaler med overnatning på Fyn. Vælg mellem godser, landsteder og herregårde i Odense og på resten af Fyn.
selskabslokaler på fyn_084-M66723
På Fyn findes et stort udvalg af selskabslokaler med overnatning. Her er det selskabslokalet på Brydeland ved Odense, der byder velkommen. Emne nr. 084-M66723

Selskabslokaler med overnatning på Fyn

Udbuddet af selskabslokaler med overnatning på Fyn er temmelig stort, så du kan uden videre finde et passende sted til dit arrangement.

Uanset om du inviterer mange gæster, eller om det kun er de nærmeste, der skal med, vil der være et sted med selskabslokaler, der har plads til alle.

Vælg et fynsk gods, et landsted eller en herregård som rammen om dit arrangement. De elegante, stilfulde og romantiske omgivelser vil være den perfekte ramme om alt. Bryllupper, familietræf, jubilæer, runde fødselsdage, konfirmationer, konferencer, kurser.... alt kan lade sig gøre.

Vi gør opmærksom på, at det antal gæster, der er plads til i selskabslokalerne, i de fleste tilfælde overstiger det antal gæster, der kan overnatte på det enkelte sted.

Hvis det er tilfældet i forhold til dit arrangement, hjælper vi gerne med at finde sommerhuse i nærheden, sådan at alle gæster har mulighed for at overnatte. Ring til os på 87242251 eller send os en mail på info@feline.dk.

Klik på linkene for at læse mere om de enkelte steder, og kontakt os endelig hvis du har brug for hjælp i din søgninger efter selskabslokaler med overnatning på Fyn.

Selskabslokaler med overnatning på Fyn

Navn på stedByOmrådeMax. antal gæsterOvernattende gæster
AllégårdenÅsumOdense NØ6550
BrydelandÅsumOdense NØ6528
Herregården JerstrupBogenseNordfyn7238
Sct. KnudsborgBro StrandNordfyn8068
EdelsmindeSvendborgSydfyn14922
Røde MølleSvendborgSydfyn4530
Hindemae GodsUllerslevØstfyn6024
Risinge HerregårdUllerslevØstfyn2020