Seadog
Himmerigvej 1a
9940 Læsø
+45 29 801438
Vælg mellem 162 sommerhuse

Lidt om Seadog

Seadog er et moderne passagerfartøj, godkendt af Søfartsstyrelsen til sejlads med 12 passagere. Mandskab på minimum 2 personer. Seadog sejler Naturstyrelsen rute fra Frederikshavn til Hirsholmene. Der sejles desuden fra Vesterø og Østerby Havn på Læsø. Vi har mange oplevelsesture til søs: Sælsafari, Sæl og Fisk, Fisketure eller Chartre båden for en dag.

Booking: http://www.seadog.dk/ Tlf:: +45 29 80 14 38

Vælg mellem 162 sommerhuse

Andre artikler om Læsø

 • Sommerhus Læsø

  Læsø er den største af øerne i Kattegat, og er populært ferieområde og udflugtsmål. Her findes et mindre antal skønt beliggende sommerhuse. Der er flere dejlige strande på Læsø; Vesterø strand er særligt børnevenlig på grund af sit lave vand. Besøg også naturområdet Rønnerne og Saltsyderiet og se de særlige tage af tang, som førhen var meget udbredte på Læsø.
  Hyggeligt sommerhus til 8 personer beliggende på Læsø med et stort udendørs spabad.
 • Sommerhus Læsø privat weekend

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Læsø privat weekend. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Emne nr. 090-55235
 • Sommerhus Læsø privat billig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Læsø privat billig. Du kan uden problemer finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Emne nr. 090-79173
Vis alle artikler om Læsø