Rosenholm er smukt beliggende i rolige og naturskønne omgivelser ved Ronæs Strand på Vestfyn. Særligt velegnet til herregårdsophold, herregårdsferie, familietræf med overnatning
Rosenholm_090-38875_lej herregård fyn
Emne nr. 090-38875

Overblik

Sted:
Nørre Aaby, Fyn
Overnatning:
18 personer
9 soverum
Max. antal gæster:
18 personer
Særligt velegnet til:
Herregårdsophold, herregårdsferie, familietræf med overnatning
Bemærk:
Det er ikke muligt at booke ophold der varer mindre end en uge.
Se priser og kalender

Beskrivelse

Rosenholm er smukt beliggende i rolige og naturskønne omgivelser ved Ronæs Strand på Vestfyn. Herregården er opført i en stor park med flotte træer og flere søer. Adgang til privat strand ved Gamborg Fjord.

2 fløje i bindingsværk danner rammen om et ophold på første klasse. I får jeres helt eget tropiske badeland med en stor pool, palmer, grotter og en bar direkte i poolen. Der er plads til 6 personer i spabadet, der er hævet over poolen.

Der er tre store og hyggelige stuer og et bibliotek i engelsk stil. I aktivitetsrummet kan I slappe af med billard og bordtennis. Oplev også den helt unikke vinkælder, hvor vinreolen og søjlerne er lavet af 500 år gamle egebjælker.

Der er ni store og individuelt indrettede soveværelser, der alle har private badeværelser med hjørnebadekar og/eller bruseniche. Det største er ”Præsidentsuiten” på 57 m2 i forskudte niveauer, mahognisøjler, gulvbelysning og eget badeværelse.

Rosenholm er et oplagt bud når du ønsker at leje en herregård på Fyn.

Rosenholm_090-38875_pool_lej herregård fyn
Rosenholm_090-38875_stue_udlejning herregård på fyn
Rosenholm_090-38875_stue_leje af herregård på fyn
Læs mere om Rosenholm og se priser og kalender