rønnerbussen
Rønnerbussen
Museumsvej 6
9940 Læsø
61 77 53 67
Vælg mellem 313 sommerhuse

Safari i Læsø flotteste natur

Tag på safari med Rønnerbussen og få en enestående naturoplevelse.
Rønnerne er et fredet naturområde på Læsø. Her findes et mangfoldigt planteliv, bl.a. finder man her den vildtvoksende orkide Plettet Gøgeurt samt de kødædende plantearter Vibefedt og Rundbladet Soldug.

Området er desuden tilholdssted for mange forskellige fuglearter. Der er gode muligheder for at se både gråsæler og spættede sæler i havet ud for Rønnerne.

Her er også en vaskeægte ”attraktion”, nemlig Pigestenen. Det er en stor sten som ligger midt i landskabet. Den siges at have fået sit navn fordi bondepigerne før i tiden brugte den til at søge ly for tyrene, når køerne skulle drives hjem. Et sagn fortæller desuden at stenen vender sig, når den kan lugte nybagt brød. Det er der dog ikke nogen der har oplevet endnu :-) 

Syd for Rønnerne ligger Hornfiskrøn. Her findes et udkigstårn der giver en flot udsigt ud over Rønnerne.

Tag turen igennem de naturskønne omgivelser med Rønnerbussen. Vælg mellem ture af forskellighed varighed, og glæd jer til køreturen gennem noget af det flotteste natur, som findes i Danmark.

Læs mere om de forskellige safariture og se den aktuelle turplan på Rønnerbussens hjemmeside.

Vælg mellem 313 sommerhuse

Andre artikler om Læsø

  • Sommerhus Læsø privat weekend

    Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Læsø privat weekend. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
    Emne nr. 090-55235
  • Sommerhus Læsø privat billig

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Læsø privat billig. Du kan uden problemer finde det helt rigtige sommerhus hos os.
    Emne nr. 090-79173
Vis alle artikler om Læsø