Søger du festlokaler eller lokaler til et bryllup? Er du ved at planlægge et større familietræf med overnatning? Så er Røde Mølle på Sydfyn et rigtig godt bud!
Røde Mølle_084-M66040_lej en herregård på fyn
Emne nr. 084-M66040

Overblik

Sted:
Svendborg, Fyn
Overnatning:
30 personer
10 soverum
Max. antal gæster:
45 personer (op til 57 når indvendig balkon benyttes).
Særligt velegnet til:
Festlokaler, lokaler til bryllup, familietræf med overnatning.
Bemærk:
I spisestuen er der plads til 45 gæster, og der kan være yderligere 12 gæster når den indvendige balkon også benyttes.
Hvis du har brug for overnatning til mere end de 30 gæster der er plads til på Røde Mølle, hjælper vi gerne med at finde sommerhuse i nærheden. Kontakt os nu på 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud.
Se priser og kalender

Beskrivelse

Røde Mølle er sydfynsk idyl på første klasse. Vandmøllen og de tilhørende bygninger blev opført i 1800 ved Hvidkilde Sø, som i adskillige år drev møllen. Det smukke byggeri i bindingsværk er utrolig velholdt og nænsomt renoveret, så det i dag fremstår som et moderne feriested/selskabslokale i historiske omgivelser.

I spisestuen er der plads til 45 gæster, og der kan være yderligere 12 gæster når den indvendige balkon også benyttes. Et stort køkken giver gode muligheder for selv at lave mad. Skulle du ønske at få maden leveret udefra kan det selvfølgelig også lade sig gøre. (Du skal i så fald selv tage kontakt til et cateringfirma og aftale nærmere).

De atmosfærefyldte bygninger, Hvidkilde Sø og den smukke natur der omgiver møllen og søen, emmer af romantik og historie. Stedet er perfekt til f.eks. et bryllup - men Røde Mølle kan selvfølgelig også benyttes til et familietræf eller en fest, hvor rammerne skal være noget helt særligt.

Kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du har brug for overnatning til mere end 30 personer. Vi hjælper gerne med at finde sommerhuse i Svendborg og omegn.

Røde Mølle_hvidkilde sø_084-M66040_lej en herregård på Fyn
Røde Mølle_stue_084-M66040_lej en herregård på Fyn
Røde Mølle_køkken_084-M66040_lej en herregård på Fyn
Læs mere om Røde Mølle og se priser og kalender