Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til leje i Sverige. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 5.279 sommerhuse
Privat udlejning af sommerhus i Sverige Emne nr.: 148-S02678
Emne nr. 148-S02678

Privat udlejning af sommerhus i Sverige - se det største udvalg hos os!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af private sommerhuse til leje i Sverige. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus i Sverige - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved holde ferie i dem med forventningsfulde turister. Derfor er det reelt kun muligt at leje et privat sommerhus i Sverige.

Når du vælger at leje et privat sommerhus Sverige hos Feline får du mange fordele:

  • Du kan let finde de private sommerhuse til leje i Sverige der byder på den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi vi har det største udvalg
  • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at booke sommerhuset hos os
  • Der er 100% prisgaranti på samtlige sommerhuse, som bookes gennem os
  • Er du i tvivl om noget er vores kundeafdeling til hver en tid klar til at hjælpe
  • Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring hvis ikke I selv ønsker at gøre rent før I forlader sommerhuset
  • Du har mulighed for at tilkøbe en afbestillingsforsikring sådan at du får dine penge tilbage, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje i Sverige her

Privat udlejning af sommerhus i Sverige - gratis fordele for dig

Det betaler ikke så som én krone for at få alle disse fordele. Vi garanterer at der ikke er nogen af vores konkurrenter som kan tilbyde dit foretrukne privat sommerhus til leje i Sverige til en billigere pris end vores.

Privat udlejning af sommerhus Sverige - På denne måde får du det højeste antal af private sommerhuse til leje i Sverige at vælge mellem

Det er vældig populært at holde sommerferie i et privat sommerhus Sverige, og derfor er sommerhusene også meget eftertragtede.Jo tidligere du går i gang med at søge efter et privat sommerhus til leje i Sverige til familiens ferie, jo bedre chancer er der for et finde et sommerhus, som matcher alle dine krav.

Tips til skønne oplevelser på ferien

SKØNT SKØNT område!! Fantastisk badesø. Man kan leje en båd og købe et fiskekort længere nede ad vejen. 25 minutters kørsel til Astrid Lindgrens Verden. Mange flotte badesøer i det omkringliggende område.

Fint område - tæt på Kalmar, hvor der er meget at se. Tæt på Øland, hvor der er overkommeligt at køre til. Tæt på Glasriget, hvor det er godt at bruge en regnvejrsdag.

Alle tiders, især hvis man kan lide naturen og holder af at fiske. Midt i skov og sø området. Naboen havde endda 4 elge på besøg.

Privat udlejning af sommerhus i Sverige med prisgaranti

Når du har fundet det privat sommerhus til leje Sverige, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus til leje i Sverige til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele differencen. Pengene vil blive indsat direkte på din konto.

Se private sommerhuse til leje i Sverige her

Privat udlejning af sommerhus i Sverige - vi hjælper gerne

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus til leje i Sverige, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Suveræn betjening! Jeg vil varmt anbefale at booke via tele-kundeservice. Fik en rigtig sød medarbejder i røret, der både kunne svare på spørgsmål og samtidig lave lidt sjov medens man ventede! Det er helt sikkert ikke sidste gang at vi bestiller ferie igennem Feline:)

Meget nem booking :-)

Nemt og hurtigt. Har bestilt sommerferie. Det var nemt og hurtigt, de mest nødvendige detaljer blev oplyst og meget præcise. Gode billeder af stedet.

Vælg mellem 5.279 sommerhuse