Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til 24 personer i Danmark ved Østersøen. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 44 sommerhuse
privat sommerhus 24 personer danmark østersøen_121-82-0800
Emne nr. 121-82-0800.

Lej et privat sommerhus til 24 personer i Danmark ved Østersøen her!

Hos Feline finder altid det største udvalg af private sommerhuse ved Østersøen – hver eneste dag, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne på et øjeblik. Enkelt og sikkert.

Den største mængde af private sommerhuse til 24 personer i denne del af Danmark er beliggende på Falster. Desuden findes enkelte private sommerhuse i denne størrelse på Lolland og på Langeland.

Klik på et af linkene herunder for at se det aktuelle udvalg af private sommerhuse til 24 personer:

Find et privat sommerhus til 24 personer i Danmark ved Østersøen (Falster) på denne side

Find et privat sommerhus til 24 personer i Danmark ved Østersøen (Lolland) på denne side

Find et privat sommerhus til 24 personer i Danmark ved Østersøen (Langeland) på denne side

Tag på weekendophold, miniferie og ”rigtig” ferie

Du kan selv bestemme hvor mange overnatninger dit ophold skal strække sig over. Der er en høj grad af fleksibilitet, fordi det er muligt at vælge fra 2 overnatninger og opefter.

Derfor er der frit valg mellem weekendophold, miniferie – og selvfølgelig også en ”rigtig” ferie på 1-2 uger. Det er op til dig.

Prisgaranti og kundeservice

Som kunde hos Feline vil du altid være sikker på at den lejepris du betaler, er den laveste som findes på markedet. Vi garanterer simpelthen at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som har en lavere pris end os.

Skulle der ske en fejl i vores priskontrol, refunderer vi uden vrøvl hele differencen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlig ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus til 24 personer i Danmark ved Østersøen, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne. Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Vælg mellem 44 sommerhuse