Odsherreds Museum
Annebjerg Stræde 1
4500 Nykøbing Sjælland
59652423
Vælg mellem 535 sommerhuse

Odsherreds Museum

Odsherreds Museum er et kulturhistorisk museum for hele familien. Der er mulighed for at besøge museet hele året.

Vi har udstillinger inde og ude, familiearrangementer i ferier og op til højtider, værkstedaktiviteter for hele familien, guidede omvisninger og en dejlig museumshave med urtehave, bistader og plads til at spise den medbragte mad.

I udstillingsbygningen, i laden finder du vores museumsbutik og cafe. Her kan du få information om museet og vores udstillinger. Samt nyde en kop kaffe, te eller en is. Når adgangsbilletten er betalt kan du her se udstillingen Solens Land, der fortæller om bronzealderens idéverden med Solen som forudsætning for liv og genfødsel, illustreret af bronzealderens mennesker og den forunderlige Solvogn.

Vi byder på tre udendørs, gratis udstillinger. I sommerhuset Hjertehuset beskriver vi Odsherreds nyere landliggerhistorie og 100 års turisme i et af landet største sommerhusområder. I museumshaven finder du urtehaven og bistaderne og så kan du se den udendørs udstilling Slaget på Isefjorden, der er en lille fortælling om en stor kanon under 2. verdenskrig.

Annebjerggård som danner ramme for museet ligger i naturskønne omgivelser, ved fjord og skov. Et oplagt udgangspunkt for en naturoplevelse. Vi deler bygninger med Anneberg Vandrehjem og Odsherred Naturskole.

Vælg mellem 535 sommerhuse

Andre artikler om Nykøbing Sjælland

  • Sommerhus Nykøbing Sjælland

    Nykøbing Sjælland er et godt valg til familiens ferie. Er I til aktiv ferie, er her masser af muligheder. Her er afmærkede ruter til vandre- og cykelture, fantastiske fiskevande, nogle af Danmarks smukkeste og mest børnevenlige strande, velegnede til kite- og windsurfing. Ta’ på tur på hesteryg, lej en kajak og se det hele fra havsiden, eller besøg fuglereservat, gravhøje, zoo og forlystelsespark.
    Dejligt sommerhus til 12 personer beliggende i Nykøbing Sjælland med indendørs pool, spa og sauna.