Lungholm Slot er særdeles velegnet til alle former for arrangementer, uanset om der er tale om et weekendophold, et bryllup, en fest i anden anledning eller et firmaarrangement.
Lungholm Slot_hovedbygning_084-S90210_lej et slot lolland
Emne nr. 084-S90210

Overblik

Sted:
Rødby, Lolland
Overnatning:
28 personer
14 soverum
Max. antal gæster:
150 personer
Særligt velegnet til:
Herregårdsophold, herregårdsferie, familietræf med overnatning, festlokaler, lokaler til bryllup
Firmatur med overnatning, firmarrangement med overnatning, møder, konferencer
Bemærk:
Hvis du skal holde en større fest (mere end 28 gæster) er det muligt at leje festlokalet/konferencerummet ”Herskabsstalden”, som har plads til 150 gæster. Lejer står selv for de praktiske foranstaltninger i forbindelse med afvikling af arrangementer. Såfremt det ønskes hjælper vi gerne med at formidle kontaktoplysninger til lokale samarbejdspartnere, som du efterfølgende kan kontakte.
Vil du leje festsalen eller ønsker du kontaktoplysninger på lokale samarbejdspartnere?
Kontakt os på 8724 2251 eller info@feline.dk.
Se priser og kalender

Beskrivelse

Lungholm Slot er opført i naturskønne omgivelser ved Rødby på den sydlige del af Lolland, og kan føre sin historie helt tilbage til det 15. århundrede. Hele slottet er renoveret, og fremstår i dag som et forbilledligt eksempel på hvordan man forener tidligere tiders byggestil med moderne faciliteter og komfort.

Slottet er særdeles velegnet til alle former for arrangementer, uanset om der er tale om et weekendophold, et bryllup, en fest i anden anledning eller et firma arrangement. Hvis antallet af gæster overstiger 28 har du mulighed for at leje festlokalet ”Herskabsstalden”, som har plads til 150 gæster.

Herskabsstalden er udstyret med bl.a. projektører i loftet, et stort elektrisk læres, højttalere og mikrofon, så det er samtidig meget velegnet til større konferencer og lignende.

Lejer står selv for de praktiske foranstaltninger i forbindelse med afvikling af arrangementer. Såfremt det ønskes hjælper vi gerne med at formidle kontaktoplysninger til lokale samarbejdspartnere, som du efterfølgende kan kontakte.

Er det i stedet et weekendophold, en miniferie eller en ”rigtig” ferie på 1 uge der står på programmet, venter der jeg en oplevelse I aldrig glemmer. Tag af sted sammen med børn og børnebørn, tag af sted sammen med flere sæt gode venner eller tag sted sammen med andre familier. Lungholm Slot vil være en uforglemmelig oplevelse for alle.

Oplev slottets sale, bibliotek, billardsal, opholdsstuer og andre imponerende værelser. Slap af i wellness området, der er indrettet i en af længerne. Gå en tur i den flotte park, hvor børnene kan løbe og lege lige så meget de orker.

Nogle af Danmarks største attraktioner ligger kun få kilometer væk: Lalandia i Rødby og Knuthenborg Safaripark.

Prøv livet som baron eller baronesse - det er en oplevelse for livet!

Kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du har brug for overnatning til mere end de 28 personer, der kan overnatte på Lungholm Slot. Vi hjælper gerne med at finde sommerhuse i nærheden.

Lungholm Slot_stue med sofa_084-S90210_udlejning gods lolland
Lungholm Slot_stue_084-S90210_lej et slot lolland
Lungholm Slot_værelse_084-S90210_lej et slot lolland
Læs mere om Lungholm Slot og se priser og kalender