Inspektørboligen ved Lundsgård Gods er helt perfekt til mindre familietræf og til flere sæt venner eller familier, der gerne vil af sted sammen. Bo i flot natur tæt ved en af de bedste strande på Fyn, og på de mange oplevelser i Kerteminde.
Lundsgaard Gods_084-M66718_leje af gods på fyn
Inspektørboligen ved Lundsgaard Gods. Emne nr. 084-M66718

Overblik

Sted:
Kerteminde, Fyn
Overnatning:
16 personer
8 soverum
Max. antal gæster:
16 personer
Særligt velegnet til:
Godsophold, herregårdsferie, familietræf med overnatning
Møder, konferencer m.v.
Bemærk:
Indkvartering sker i den oprindelige inspektørbolig i 2 etager, som hører til godset. Der er 2 fælles badeværelser og 1 gæstetoilet. Det er ikke tilladt at afholde fester i inspektørboligen.
Er der noget du er i tvivl om? Kontakt os på 8724 2251 eller info@feline.dk.
Se priser og kalender

Beskrivelse

På Lundsgård Gods får I muligheden for et weekendophold eller en miniferie i helt unikke rammer. Her kommer I nemlig til at bo i godsets oprindelige inspektørbolig, der med nænsom hånd og respekt for fortiden er renoveret og bygget om til ferielejligheder. De antikke møbler som boligen er indrettet med bibringer stedet en ganske særlig atmosfære.

Fra hall’en er der adgang til førstesalen, hvor I kan samles omkring et stort spisebord i en flot indrettet stue. Fra hall’en er der endvidere adgang til en skøn terasse, der igen giver adgang til inspektørboligens have.

Ophold på en uge eller mere er også en mulighed. Godset er opført i naturskønne omgivelser tæt ved Lundsgaard skov. I kan gå til en af de absolut bedste og mest børnevenlige badestrande på hele Fyn, Kerteminde Sydstrand.

De stemningsfyldte gader i den ældste del af Kerteminde er ligeledes inden for gå afstand. Hvis hele familien er af sted, er Fjord & Bælt og Viking Museet Ladby blandt de attraktioner i lokalområdet, som det slet ikke er til at komme uden om.

Lundsgaard Gods_spisestue_084-M66718_leje af gods på fyn
Lundsgaard Gods_stue_084-M66718_leje af gods på fyn
Lundsgaard Gods_stue med klaver_084-M66718_leje af gods på fyn
Læs mere om Lundsgård Gods og se priser og kalender