Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus i Jylland. Du finder nemt det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 3.490 sommerhuse
luksus sommerhus jylland udlejning_130-F09275
Emne nr. 130-F09275.

Luksus sommerhus udlejning i Jylland – Book her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg af luksus sommerhuse til udlejning i Jylland. Derfor kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde det helt rigtige luksus sommerhus i Jylland. Enkelt og sikkert.

Vi udlejer luksus sommerhuse i hele Jylland. Klik på et af linkene for at se alle luksus sommerhuse i det pågældende område:

VesterhavetLimfjordenNordjyllandØstjyllandSønderjylland

1-2 ugers ferie: Book i god tid

Jylland er suverænt det mest eftertragtede ferieområde i hele Danmark. Det gælder især i højsæsonen fra uge 28 til uge 32, og også i efterårsferien i uge 42. Rigtig mange feriegæster vil gerne have et luksus sommerhus i en eller flere af disse uger.

Det er derfor vores helt klare anbefaling, at du begynder jagten på et luksus sommerhus til udlejning i Jylland så tidligt som muligt, inden du gerne vil af sted. Jo før du kommer i gang, jo flere luksus sommerhus vil der være at vælge mellem. Og jo bedre chancer er der for at du kan booke det i præcis den eller de uger, du ønsker dig.

Når du har fundet det luksus sommerhus i Jylland som matcher dine ønsker til indretning, størrelse og beliggenhed, er der ikke noget at betænke sig på. Book det med det samme, sådan at rammerne omkring familiens ferie kommer på plads. Så er det overstået, og I kan med sindsro glæde jer til ferien starter.

Find et luksus sommerhus til udlejning i Jylland i 1 uge her

Find et luksus sommerhus til udlejning i Jylland i 2 uger her

luksus sommerhus jylland udlejning_130-F09275
Emne nr. 130-F09275.

Se alle luksus sommerhuse med pool i Jylland her

Weekendophold og miniferie

Du kan nemt arrangere et weekendophold eller en miniferie i et luksus sommerhus i Jylland. Det er nemlig muligt at book et sommerhus fra helt ned til 2 overnatninger. Derfor har du en høj grad af frihed til at sammensætte dit ophold på den måde, der passer dig.

Vi udlejer luksus sommerhuse i alle størrelser overalt i Jylland. Du kan finde alt, uanset hvad du har brug for. Tag af sted sammen med børnene og din bedre halvdel, i et hus til en familie. Find et hus med plads til 2-3 familier, og tag af sted sammen med venner og deres familier. Eller lej et stort sommerhus med plads til endnu flere personer; alt kan lade sig gøre.

TIP: Der er mange flere luksus sommerhuse som tilbyder 3 overnatninger, end der er huse som tilbyde 2. Hvis du vælger 3 overnatninger vil du derfor kunne vælge mellem langt flere huse.

Nu tænker du måske, at så bliver opholdet jo også meget dyrere. Men det gør det faktisk ikke. I langt de fleste tilfælde er det nemlig sådan, at en ekstra overnatning kun koster et lille beløb ekstra.

Find et luksus sommerhus til udlejning i Jylland (2 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus til udlejning i Jylland (3 overnatninger) her

Find et luksus sommerhus til udlejning i Jylland (4 overnatninger) her

sommerhus med aktivitetsrum_130-P32500
Ønsker du et luksus sommerhus med aktivitetsrum? Vi hjælper gerne med at give dig et overblik over mulighederne. Send en mail med dine ønsker til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Prisgaranti og kundeservice

Når du booker et luksus sommerhus i Jylland hos os, er du dækket af vores prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne luksus sommerhus i Jylland til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der alligevel ske en smutter i vores kontrol af priserne, refunderer vi hele prisforskellen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et luksus sommerhus i Jylland, er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Vælg mellem 3.490 sommerhuse