Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i Jylland.
Vælg mellem 13.277 sommerhuse
langtidsleje sommerhus jylland
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i Jylland.

Langtidsleje af sommerhus i Jylland – vi har løsningen!

Hos Feline finder du altid det største udvalg af sommerhuse i Jylland – hver eneste dag, hele året rundt. Samtidig har vi opbygget mange års erfaring i at lave individuelle og skræddersyede løsninger omkring langtidsudlejning.

Feline er derfor den naturlige partner, når du har behov for at foretage langtidsleje af et sommerhus i Jylland.

Vi tilbyder tusindvis af sommerhuse i alle egne af Jylland, også omkring de store byer. Det betyder at vi har alle muligheder for at opfylde dine ønsker til sommerhusets beliggenhed, størrelse og indretning.

Perioder op til 5 uger kan bookes direkte over nettet

Hvis du har behov for en periode på op til og med 5 uger, har du mulighed for at booke dit foretrukne sommerhuse direkte over nettet. Enkelt og sikkert.

Klik på et linkene herunder for at se det aktuelle udvalg af sommerhuse, som er ledige i 5 uger:

VestjyllandNordjyllandØstjyllandSønderjylland

Såfremt du har spørgsmål, særlige ønsker eller ikke lige synes du kan finde det helt rigtige sommerhus, er vi klar til at hjælpe dig.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Har du brug for mere end 5 uger eller mere end ét sommerhus?

Det er ikke noget problem. Alle som søger langtidsleje af et sommerhus i Jylland står i en unik situation, og har derfor forskellige behov.

Det kan dreje sig om genhusning som følge af brand, vandskade, bekæmpelse af skadedyr eller andre former for forsikringssager. Eller måske står I over for en større ombygning eller renovation, der gør det umuligt for jer at opholde jer i hjemmet i en længere periode?

Som arbejdsgiver eller projektleder får man af og til behov for at foretage midlertidig indkvartering af et større eller mindre antal medarbejdere over en længere periode. Når man får en opgave som ligger langt væk fra firmaets base giver det ingen mening at spilde det meste af dagen på at køre frem og tilbage. Det er langt mere omkostningseffektivt at bo i nærheden af arbejdspladsen så man kan noget fra hånden hver dag.

Uanset hvor mange sommerhuse du har brug for, og uanset hvor mange uger eller måneder der er tale om, er Feline din naturlige partner. Fortæl os hvad du skal bruge, så vender vi hurtigt tilbage.

Kontakt os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk – vi vil også gerne hjælpe dig med at finde en god, fornuftig og omkostningseffektiv løsning på dit behov for langtidsleje af et sommerhus i Jylland.

Vælg mellem 13.277 sommerhuse