På Lønborggaard kan op til 300 gæster samles i moderne og luksuriøse omgivelser. Et oplagt valg til alle former for større arrangementer.
Lønborggard_160-B3339_lej en herregård jylland
Emne nr. 160-B3339

Overblik

Sted:
Lønborg, Vestjylland
Overnatning:
36 personer
16 soverum
Max. antal gæster:
300 personer
Særligt velegnet til:
Herregårdsophold, herregårdsferie, familietræf med overnatning, festlokaler, lokaler til bryllup
Firmatur med overnatning, firmarrangement med overnatning, møder, konferencer
Bemærk:
Der er mulighed for at leje op til 46 sengepladser (heraf 3 børnepladser) med ekstra opredninger i de eksisterende værelser og i et værelse med seks senge, hvorfra der er adgang til bad og toilet ved poolafdelingen.
Der kan bestilles forplejning samt catering på den restaurant der er beliggende på stedet - dette bedes aftalt inden ankomst. Skal I holde bryllup, familiefest eller firmakonference, kan der tilbydes ideelle løsninger.
Aktivitetshallen på 450 m2 kan bruges til fester; her kan op til 300 personer samles. Hallen kan lejes/reserveres separat. Hvis den ikke er udlejet under jeres ophold, kan den frit benyttes. Skulle hallen være udlejet under jeres ophold, er det ikke muligt at benytte den.
Ønsker du at bestille forplejning og catering fra restauranten eller ønsker du at benytte aktivitetshallen til et særligt arrangement? Kontakt os på 8724 2251 eller info@feline.dk
Hvis du har brug for overnatning til mere end de maks. 46 gæster der er plads til på Lønborggard, hjælper vi gerne med at finde sommerhuse i nærheden. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.
Se priser og kalender

Beskrivelse

Herregården Lønborggard har mange års historie bag sig, og er i dag et moderne og luksuriøst bud på det perfekte sted til større arrangementer. Omgivelserne bliver ikke meget smukkere: de nærmeste naboer er nemlig Skjern Enge og Skjern Å, der slynger sig igennem området.

Her får I noget nær den ultimative forening af naturskønne omgivelser, historiske bygninger og al den moderne komfort og luksus, I kan forestille jer.

Lønborggaard, der blev totalrenoveret i 2007, er velegnet til alle former for særlige arrangementer, hvor I er mange der skal samles. Uanset hvad anledningen er, har du mulighed for at bestille forplejning samt catering på den restaurant der er beliggende på stedet - dette bedes aftalt inden ankomst.

Skal I holde bryllup, familiefest eller firmakonference, kan der tilbydes ideelle løsninger. Der er således et særligt indrettet konferencerum med bl.a. fri internetadgang.

I den 450 m2 store aktivitetshal er der masser af plads til f.eks. boldspil, badminton og til at løbe på rulleskøjter. I forbindelse med større arrangementer kan hallen omdannes til f.eks. et festlokale, hvor op til 300 personer kan samles. Hallen kan lejes/reserveres separat. Hvis den ikke er udlejet under jeres ophold, kan den frit benyttes. Skulle hallen være udlejet under jeres ophold, er det ikke muligt at benytte den.

Alle 15 soverum har privat udgang til en stor terrasse, hvorfra der er en pragftfuld udsigt ud over Skjern Ådal. Udsigten kan også nydes sammen med andre fra den store opholdsstue, hvor et glasparti fra gulv til loft giver panoramaudsigt til den flotte natur.

Indendøre venter jeres helt eget tropiske badeparadis: en stor pool på 70 m2 og en børnepool på 24 m2 opfylder alle de ønsker, både store og små ”vandhunde” kan have.

Udendørs er der mulighed for at spille basketball og volleyball; og så er det selvsagt slet ikke til at lade være med at begive sig ud i den idylliske natur, der ligger lige uden for døren. Rådyr, fiskehejre og havørne er blandt områdets ”faste beboere”.

Kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du har brug for overnatning til mere end de maks. 46 personer, der kan overnatte på Lønborggaard. Vi hjælper gerne med at finde sommerhuse indenfor få kilometers afstand.

Lønborggard_stue_160-B3339_lej en herregård jylland
Lønborggard_pool_160-B3339_lej en herregård jylland
Lønborggard_festlokaler_160-B3339_lej en herregård jylland
Læs mere om Lønborggaard og se priser og kalender