De ”hytter” til 30 personer i Jylland du kan vælge imellem, er primært en blanding af store sommerhuse og herregårde. Vi tilbyder det største udvalg, og der frit valg i alle egne af Jylland.
Vælg mellem 65 sommerhuse
hytte 30 personer jylland_160-E4002
Emne nr. 160-E4002.

Lej din hytte til 30 personer i Jylland her!

Hos Feline vil du til hver en tid få det største udvalg af hytter til 30 personer i Jylland. Det giver dig overblik, og du sparer tid fordi du kan se alle mulighederne ét sted.

Det er ret nemt at finde en passende hytte til 30 personer i Jylland, fordi det er i denne del af landet at der findes flest hytter med plads til så mange personer.

Derfor kan du også enkelt og sikkert finde en hytte som opfylder dine ønsker til beliggenhed og indretning.

Klik på et af linkene herunder for at finde en hytte til 30 personer i en bestemt del af Jylland:

Vestjylland - Vesterhavet - Østjylland - Nordjylland - Sønderjylland

Vi har hytter til alle former for arrangementer

Uanset om du er ved at planlægge et større privat arrangement i form af barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, jubilæum eller pensionering, vil du enkelt og sikkert kunne finde et godt sted hos Feline.

Det gælder naturligvis også hvis du er ved at arrangere en hyggelig miniferie eller en dejlig weekend sammen med familie eller venner. Ved disse lejligheder ser vi ofte at det er et krav, at der er en swimmingpool i huset. Børnene vil elske at få deres helt egen ”svømmehal”, og vil hygge sig i timevis i vandet.

Her kan du se alle hytter til 30 personer i Jylland med swimmingpool

Firmaarrangementer som kurser, seminarer og firmature kræver god plads både ude og inde. Det kommer helt af sig selv når I vælger en hytte til 30 personer.

Uanset hvad anledningen er, er der jo ingen grund til at betale for meget for hytten. Hos Feline vil du altid kunne se de hytter til 30 personer i Jylland, som udlejes med rabat. Besparelsen vil altid være mindst 10%, men ind imellem kan du være heldig at finde en hytte som er nedsat langt mere.

Her kan du se alle hytter til 30 personer i Jylland som er nedsat

Du bestemmer selv lejeperioden

Forskellige arrangementer betyder forskellige lejeperioder. Det er intet problem hos Feline.
Du kan leje en hytte til 30 personer i Jylland fra 2 overnatninger og opefter, og derfor kan du skræddersy lejeperioden så den matcher netop dine ønsker og behov.

Prisgaranti og kundeservice

Hvad enten du vælger den ene eller den anden hytte til 30 personer i Jylland, vil du være dækket af Felines prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer, at vores lejepriser altid er de lavest mulige på markedet. Hytten findes helt enkelt ikke billigere noget andet sted.

Hvis du har spørgsmål omkring en bestemt hytte, eller hvis der er andet du er i tvivl om, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte vores kundeafdeling på tlf. 8724 2251 eller på mail: info@feline.dk.

Vælg mellem 65 sommerhuse