Hybæk Mølle er et pragtfuldt og meget idyllisk stykke af Fyn. Et oplagt valg til et unikt weekendophold eller et mindre familietræf. Book hos Feline!
Hybæk Mølle_084-M65025
Emne nr. 084-M65025

Overblik

Sted:
Ejby, Fyn
Overnatning:
18 personer
8 soverum
Max. antal gæster:
18 personer
Særligt velegnet til:
Herregårdsophold, familietræf med overnatning
Bemærk:
Er der noget du er i tvivl om? Kontakt os på 8724 2251 eller info@feline.dk
Se priser og kalender

Beskrivelse

Hybæk Mølle er et pragtfuldt og meget idyllisk stykke af Fyn. Det hvide og røde bindingsværk, det røde tegltag, gårdspladsen med de ujævne brosten byder jer velkommen. Den skønne og frodige have med en sø og med mølleåen, der slynger sig igennem haven, fuldender billedet af ægte fynsk idyl.

Indendøre går de historiske rammer igen. Det lange spisebord med bænkene på hver side er et eksempel på, hvordan man har bevaret den indretning, der igennem århundreder har præget de danske gårde.

Respekten for fortiden går op i en højere med den moderne komfort, der findes på Hybæk Mølle.

Når det er naturoplevelser og/eller fredelige og afstressende omgivelser der står øverst på ønskesedlen, er Hybæk Mølle et oplagt valg. Et weekendophold for to eller for flere sæt venner bliver en helt unik oplevelse.

Er du i færd med at arrangere et mindre familietræf er Hybæk Mølle ligeledes et oplagt valg. Den centrale beliggenhed gør at det er nemt at komme hertil fra alle egne af Danmark - og du kan være stensikker på, at alle deltagerne vil huske familietræffet på Hybæk Mølle som en ganske særlige oplevelse.

Hybæk Mølle_park_084-M65025
Hybæk Mølle_spisestue_084-M65025
Hybæk Mølle_stue_084-M65025
Læs mere om Hybæk Mølle og se priser og kalender