Vil I besøge skønne Malaga så find en ferielejlighed i byen eller I nogle af de mindre omkringliggende byer. Med en ferielejlighed nær Malaga er I klar til at udforske byens og de omkringliggende seværdigheder. Nyd udsigten og de gamle bygninger i Ronda, besøg Picasso museet og slap af på områdets mange strande. Glem heller ikke at smage på de lækre lokale retter på områdets restauranter.
Vælg mellem 68 sommerhuse
Emne nr.: 306-ES5640.550.1
Emne nr.: 306-ES5640.550.1

Ferie i og omkring Malaga

Med en ferie til Malaga sikre I jer masser af sol, vand, lækre lokale retter og seværdigheder. Med en privat ferielejlighed i Malaga sikre I jer jeres helt egen feriebolig. Her kan I slappe af, lave mad og nyde ferien.

Er I til kunst, kan I besøge Center for moderne kunst i Malaga. I den tidligere markedsbygning finder i over 400 værker fra 1950’erne og frem. Museet er også leveringsdygtig i masser af event, workshops, konferencer mv. I kan ligeledes besøge Picasso-museet, som I Malaga er ekstra specielt, fordi netop Pablo Picasso er født i den sydspanske by. På museet finder I både tegninger, keramik, malerier og skulpturer udført af Picasso. Efter sigende skulle Picasso længe før sin død have givet udtryk for et ønske om et museum i hans hjemby, som fremviste hans værker.

Gå ikke glip af stemningen, duftene og farverne på Malagas største marked for fødevarer; Atarazanas. Her finder I masser af lækre friske råvarer i stedets mange små boder. Her er der rig mulighed for at købe ind til et lækkert aftensmåltid, som I kan tilberede i jeres ferielejlighed i Malaga.

Uden for Malaga finder I byen Ronda. Byen ligger i et fantastisk smukt landskab på et klippeplateau og fordeler sig her på begge sider af en dyb klippekløft. Byen ligger ca. 750 m over havets overflade med en smuk udsigt over det omkringliggende landskab. Den gamle by rummer adskillige gamle bygninger, som bestemt er et besøg værd. Vil I under hele ferien være i nærheden af Ronda, er en ferielejlighed i Nerja Malaga en oplagt mulighed. Herfra kan I virkelig nyde det romantiske Ronda og naturen omkring.

Vil I gerne bo udenfor Malaga, men stadig i nærheden af en by med muligheder for spisning shopping og strandaktiviteter, er byerne Benalmadena og Fuengirola oplagte muligheder. Med en ferielejlighed i Malaga Benalmadena har I kun kort afstand til Malaga, som feriebyen ligger syd for. I Benalmadena finder I en flot marina og en lang strandpromenade. Her indbydes I til afslapning og solbadning på byens strande og spisning af lækre lokale og internationale retter på de lokale restauranter.

Vil I gerne holde ferie i Fuengirola, er der rig mulighed for en ferielejlighed i den populære by. Tidligere var Fuengirola en fiskerby, men i dag byder den på et hyggeligt centrum, lange strande og strandpromenader med masser af restauranter. Fra byens strande tilbydes også et væld af vandsportsaktiviteter for vandhunde. Find en ferielejlighed i Malaga Fuengirola så har I alt dette inden for rækkevidde.

Malaga lejlighed 8 personer

Vil I bo i selve Malaga, men ikke spendere hele feriebudgettet på en ferielejlighed, så find en billig ferielejlighed i Malaga og book hos Feline Holidays.

Vælg mellem 68 sommerhuse