Hjortdal Dyrefarm
Slettestrandvej 52
9690 Fjerritslev
+45 22 62 91 52
Vælg mellem 487 sommerhuse

Hjortdal Dyrefarm

Historien bag Hjortdal Dyrefarm startede tilbage i 2006, med en god idé, en pølsevogn og en frisk familie - bestående af Susanne og Benny samt deres tre piger Kathrine, Emilie og Fie. Farmen er nemlig en privatejet mini zoo, der er placeret i hus og på jord, som har været i familiens eje i over 75 år.

Kom i tæt kontakt med dyr i mini zoo
Vi dækker 10 tdl., altså lige under otte fodboldbaner, med brede stier hele turen rundt langs Markstien. Her er der rig mulighed for at komme helt tæt på dyrene. Og endda fordre dem med gulerødder, pastaskruer eller nødder. De vil helt sikkert gerne klappes og hilses på, hvis de får lidt godt at spise.
Dyrene er placeret midt i naturskøn nordjyske natur - med bl.a. udsigt til Vesterhavet og Lien Bakker. Dagen hos os bliver derfor fuld af natur og dyr - men der er selvfølgelig også placeret legepladser, mini golf og andet sjov rundt omkring.

Overnat blandt vores dyr
Hvis du har lyst til at få en ekstra speciel oplevelse, så skal du overnatte i shelter midt blandt vores dyr. Her får du vores mini zoo helt for dig selv, med adgang til alle faciliteterne, som vi kan byde på. Du kan f.eks. tage et spil mini golf og slutte din aften af omkring bålpladsen med popcorn lavet over ilden. Morgenen efter bliver du nok vækket af en ged, der lige skal have et kig indenfor i shelteren.

Spis i Dyrefarms Grillen
Når der er blevet brugt en masse krudt, skal der også fyldes op med ny energi. Det klarer vi i Dyrefarms Grillen, der bl.a. byder på favoritterne som grilkylling og fiskefilet - men også meget andet. Der er ganske enkelt ikke noget bedre, end at nyde sin mad midt i naturen, mens ungerne løber rundt og hygger sig i vores mini zoo.

Vælg mellem 487 sommerhuse