På Hindemae Gods er der plads til 60 gæster i elegante og romantiske omgivelser. Perfekt til bryllup, fest, familietræf, møder m.v.
Hindemae Gods_084-M66724_leje af gods på fyn
Emne nr. 084-M66724

Overblik

Sted:
Ullerslev, Fyn
Overnatning:
24 personer
10 soverum
Max. antal gæster:
60 personer
Særligt velegnet til:
Godsophold, herregårdsferie, familietræf med overnatning, festlokaler, lokaler til bryllup
Firmatur med overnatning, firmarrangement med overnatning, møder, konferencer
Bemærk:
I vinkælderen er der plads til at 60 gæster kan samles for at fejre en særlig begivenhed.
Hvis du har brug for overnatning til mere end de 24 gæster der er plads til på Hindemae Gods, hjælper vi gerne med at finde sommerhuse i nærheden. Kontakt os nu på 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud.
Se priser og kalender

Beskrivelse

Hindemae Gods, som er beliggende i skønne omgivelser på den østlige del af Fyn, byder velkommen til en storslået oplevelse i stilfulde og elegante rammer.

Den hvide bygning med det røde tag er flere århundreder gammel, men er renoveret og restaureret med nænsom hånd, og i stor respekt for den oprindelige stil. Godset har haft en lang række adelige ejere igennem tiden, men i dag bliver Hindemae kun anvendt til udlejning.

Derfor kan du f.eks. arrangere et bryllup på Hindemae Gods. De eksklusive omgivelser, foreningen af gammel stil med moderne komfort og den attraktive park skaber en helt speciel, romantisk stemning.

Et familietræf eller en fest bliver også til noget særligt, når det foregår her. Et firmaarrangement er ligeledes oplagt at afholde på det elegante gods. Et stort aktivitetsrum byder på mulighed for at slappe af med dart, airhockey, bordfodbold eller billard .

Der er 10 soverum med plads til 24 gæster i hovedbygningen. I vinkælderen er der plads til at 60 gæster kan samles for at fejre en særlig begivenhed.

Kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du har brug for overnatning til mere end 24 personer. Vi hjælper gerne med at finde sommerhuse i omegnen af Hindemae Gods.

Hindemae Gods_lokale til bryllup_084_M66724_leje af gods på fyn
Hindemae Gods_aktivitetsrum_084_M66724_leje af gods på fyn
Hindemae Gods_park_084_M66724_leje af gods på fyn
Læs mere om Hindemae Gods og se priser og kalender